VEĆ DRUGO DETE MI ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI: Poznata glumica OČAJNA zbog VRŠNJAČKOG NASILJA! rešila da HITNO preduzme korake!
Foto: Profimedia

NEĆE SEDETI SKRŠTENIH RUKU

VEĆ DRUGO DETE MI ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI: Poznata glumica OČAJNA zbog VRŠNJAČKOG NASILJA! rešila da HITNO preduzme korake!

Pop kultura -

Američka glumica Tori Speling, koja se proslavila u seriji "Beverli Hils", otkrila je da je jedno od njene dece imalo težak početak školske godine.

- Moja deca su se upravo vratila u školu i baš kada pomislite da je sve prošlo dobro, jedno od moje dece bilo je maltretirano odmah prvog dana nove školske godine - rekla je 49-godišnja Speling za magazin "People".

- Radimo na jačanju njenog samopouzdanja - dodala je.

Tori Speling
foto: Profimedia

Speling je i ranije otvoreno govorila o maltretiranju s kojim se njena 14-godišnja ćerka Stela suočavala tokom godina. Sada se čini da joj i drugo dete prolazi kroz istu stvar.

- Naša deca moraju da se nose s mnogo toga. Suočavaju se sa zlostavljanjem od strane svojih vršnjaka, ali suočavaju se i sa zlostavljanjem na društvenim mrežama, pa čak i od strane roditelja - objasnila je.

- Progovoriću, bilo koji dan u nedelji, pojaviću se u školi i reagovati - naglasila je glumica.

Tori Speling
foto: profimedia

Objasnila je da je kroz svoje iskustvo morala da izađe iz svoje zone komfora kako bi pomogla svojoj deci.

- Morate da verujete sebi kao roditelju jer u životu ste najveći zagovornik svoje dece. I zato učim svoju decu. Sada sam tu za njih, ali ih želim da ih naučim da sami sebi budu najbolji zagovornici kada odrastu - objasnila je.

Iako nije otkrila o kom detetu je reč, naglasila je da rešavaju to "dan po dan".

Glumica ima petoro dece sa svojim suprugom Deanom Mekdermotom; Beu (5), Fina (10), Heti (10), Stelu (14) i Lijama (15).

U oktobru 2021. podgrejala je glasine o razvodu kada je viđena ispred advokatske s notesom na kom piše "starateljstvo", "podrška", "imovina".

Međutim, par je nedavno viđen zajedno kako jede picu gotovo godinu dana otkako su se zadnji put pojavili u javnosti.

Speling i Mekdermot venčali su se 2006, samo godinu dana nakon susreta na snimanju filma "Mind Over Murder".

(Kurir.rs/ People/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

04:57

VRŠNJAČKO NASILJE SVE SUROVIJE! Obradović upozorava: Društvene mreže su sve opasniji teren, uvod su u STVARNO MALTRETIRANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track