MEGAN MARKL I PRINC HARI U KRALJIČINOJ POSMRTNOJ POVORCI: Nisu išli s ostatkom porodice! Evo zašto su bili u kolima! (FOTO)
Foto: Guy Bell / Shutterstock Editorial / Profimedia

POSLEDNJI ISPRAĆAJ

MEGAN MARKL I PRINC HARI U KRALJIČINOJ POSMRTNOJ POVORCI: Nisu išli s ostatkom porodice! Evo zašto su bili u kolima! (FOTO)

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari juče su se u Bakingemskoj palati pridružili članovima kraljevske porodice kako bi dočekali kovčeg s posmrtnim ostacima pokojne kraljice Elizabete.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa snimljeni su prilikom dolaska, dok su sedeli na zadnjem sedištu automobila.

Megan Markl, princ Hari
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Osim njih, okupili su se i kralj Čarlsa III i ostali članovi uže kraljevske porodice.

Inače, iza kraljičinih posmrtnih ostataka su, prema pravilu i protokolu, mogli da hodaju samo najuži članovi njene porodice, što su ovom slučaju njena deca - kralj Čarls, prinčevi Endru i Edvard i princeza Ana. Svi ostali članovi porodice u povorci su se vozili automobilom.

princeza Ana, kralj Čarls, kraljica Elizabeta
foto: Lesley Martin / AFP / Profimedia

Masa ljudi u međuvremenu se okupila pred Bakingemskom palatom, mestom brojnih nezaboravnih svečanosti tokom kraljičine vladavine - od proslava venčanja do jubileja.

Posmrtni ostaci će danas na topovskom postolju u sklopu velike vojne povorke preći put do Vestminster Hola, gde će biti izložen do pogreba u ponedeljak.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja