DOK JE ON RADIO, JA SAM BILA S DECOM I ŽELIM DA MOJA BUDE ZADNJA: Jelena Đoković progovorila o porodici i sukobima s Novakom
Foto: EPA/Justin Lane, Profimedia

ISKRENO

DOK JE ON RADIO, JA SAM BILA S DECOM I ŽELIM DA MOJA BUDE ZADNJA: Jelena Đoković progovorila o porodici i sukobima s Novakom

Pop kultura -

Jelena Đoković, supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, gostovala je u jutarnjem programu RTS-a, gde je govorila o roditeljstvu, vaspitanju dece, ali i o odnosu sa svojim suprugom.

- Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo - započela je Jelena, koja je otkrila da se ona i Novak ne slažu uvek kada je vaspitanje njihove dece u pitanju:

- Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem, i to sve više i više.

Kako kaže, trudi se da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer oni oponašaju roditelje.

- Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis - završila je Đokovićka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track