TRESLA SAM SE OD STRAHA KAD SAM VIDELA DA GUBIM KOSU: Potresna ispovest supruge Vila Smita o bolesti s kojom se bori
Foto: Profimedia

OBRIJALA JE GLAVU

TRESLA SAM SE OD STRAHA KAD SAM VIDELA DA GUBIM KOSU: Potresna ispovest supruge Vila Smita o bolesti s kojom se bori

Pop kultura -

Džejda Pinket Smit, supruga glumca Vila Smita, godinama se bori s alopecijom, a praznik lepote ćelavih obeležila je svojim selfijem na Instagramu.

"Srećan dan lepote ćelavih ljudi mojoj braći i sestrama! Volim vas", napisala je 50-godišnja Džejda Pinket Smit uz svoju fotografiju.

Iako na početku navodno nije znala za svoju alopeciju, Džejda je prvi put progovorila o svojoj borbi s gubitkom kose 2018. godine, a svoju dijagnozu autoimunog poremećaja otkrila je u emisiji na Facebook Watchu, nazvanoj “Red Table Talk”, piše Page Six.

- Imala sam problema s gubitkom kose - rekla je tada.

- Bilo je zastrašujuće kad je tek počelo. Bila sam pod tušem jednog dana i imala sam punu šaku kose u rukama i samo sam pomislila: "O moj Bože, hoću li oćelaviti" - podelila je.

- Bio je to jedan od onih trenutaka u mom životu kada sam se doslovno tresla od straha - priznala je supruga Vila Smita.

Nakon što je "eksperimentisala" s injekcijama steroida kako bi pokušala da obnovi svoju kosu, Smit je prihvatila ćelavost tako što je skroz ošišala kosu 2021. godine, inspirisana ćerkom Vilou Smit, koja je takođe obrijala glavu.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Iako je naizgled mirna sa svojim stanjem, Džejdu muči odnos Vila Smita i Krisa Roka, te se nada da će Vil i Kris "pronaći mir". U epizodi “Red Table Talk-a” nakon zloglasnog šamara s dodele Oskara, rekla je da stvarno želi da "ova dva inteligentna, sposobna muškarca imaju priliku da porazgovaraju o tome i pomire se".

Dok se zvezda serije "Princ iz Bel-Aira" izvinila zbog udarca, Akademija filmske umetnosti i nauke zabranila mu je pristup svim događajima Akademije na 10 godina, a čini se kao da mu Kris Rok nije oprostio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track