ŽIKA TODOROVIĆ NOSTALGIČNOM SLIKOM OD PRE VIŠE OD 30 GODINA POKAZAO KAKO JE TO NEKAD IZGLEDALO: Trajekt za Mljet, leto 88. (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

NEKADA DAVNO

ŽIKA TODOROVIĆ NOSTALGIČNOM SLIKOM OD PRE VIŠE OD 30 GODINA POKAZAO KAKO JE TO NEKAD IZGLEDALO: Trajekt za Mljet, leto 88. (FOTO)

Pop kultura -

Legendarni srpski glumac Srđan Žika Todorović ponovo je dokazao svoju popularnost, jer s obzirom na to da je nov na društvenoj mreži Instagram, za samo mesec dana "zaradio" više od 20 hiljada ljudi, a danas broji skoro 80 hiljada pratioca.

Glumac na glasu, svakako je privukao veliku pažnju, pa su njegove objave vrlo ispraćene, a osim par privatnih fotografija na njegovom profilu osvenule su i neke stare fotografije koje su deo njegovih uspomena.

On je objavio fotografiju sa letovanja na hrvtaskom primorju, staru više od tri decenije, a na kojoj pozira sa kolegama, Draganom Bjelogrlićem i Nebojšom Bakočevićem.

- Trajekt za Mljet. Leto ‘88. Bjela, Bakoč i ja - napisao je glumac u opisu fotografije.

Kao i svaka njegova fotografija i ova je naišla na oduševljenje njegovih pratilaca, koju su mu poručili da nastavi da objavljuje svoje uspomene i stare fotografije iz nekih, kako kažu, lepših vremen.

- Ajde Žiko brate nas daj jos slika. Ovo je pravo vreme bilo“, "Odlična ekipa ali Bakoč koji je to lik bio“, "Kakava ekipa! Kako skupa slika! Kakva nostalgija! Kakav osmeh - samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Šta je Srđan Žika Todorović naučio na snimanju filma BAL NA VODI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track