ČELIČNA LEDI U SEKUDNI SRAVNILA SA ZEMLJOM KIM KARDAŠIJAN: Ponizila je pred svima, ostala DA VISI, pa je stavila na mesto! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ TikTok

neviđena ispala

ČELIČNA LEDI U SEKUDNI SRAVNILA SA ZEMLJOM KIM KARDAŠIJAN: Ponizila je pred svima, ostala DA VISI, pa je stavila na mesto! (VIDEO)

Pop kultura -

Mesto susreta poznatih ličnosti uglavnom su neki "eventi", kao što je to bila prošlonedeljna revija "Fendi" na Nedelji mode u Njujorku, na kojoj se desila jedna vrlo nepijatna situacija. Nezgodna je bila samo za Kim Kardašijan, dok je za prisutne bila i više nego zabavna.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/ TikTok

Urednica američkog "Voga" Ana Vintur prisustvovala je jednoj od najzapaženijih revija na Njujorškoj nedelji mode, baš kao i glumica Sara Džesika Parker i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, a ono što se na tom spektakularnom događaju desilo, svima je zapalo za oko, pa je ubrzo postalo viralno.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/ TikTok

U jednom momentu Ana koju zovu "čelična ledi" svetske mode krenula je ka Sari i Kim, koja je pomislila da Vintur namerava da se sa njom pozdravi. Čak se može i "čuti" kako članica rijaliti klana pozdravlja slavnu urednicu, a onda ... BLAM.

Kim je ubrzo shvatila da je Ana Vinur krenula da se pozdravi sa Sarom Džesikom Parker pa je sa strane ispratila taj susret.

Video objavljen na TikToku podigao je veliku prašinu, možda je Ana kasnije udostojila Kim pozdrava, ali da ju je ponizila, nema sumnje.

O odnosu njih dve dosta se govori dugo, setite se da je Ana pre više godina otvorila vrata "Voga" medijskoj zvezdi Kim Kardašijan pa je čak i stavila na naslovnu stranu prestižnog magazina, zajedno sa njenim bivšim mužem Kanjeom Vestom. Moglo se čuti da je Vintur to uradila pre svega zbog sve priznatijeg dizajnera, ali mnogi su je kritikovali zbog ove odluke.

Čini se da je Ana na najprikaldnijem mestu- na Nedelji mode u Njujorku, rekla šta zaista misli o Kim.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track