BACILA SVE U DUBROVNIKU POD NOGE STAJLINGOM: Nina prošetala crvenim tepihom i pokazala zbog čega nosi titulu NAŠE NAJLEPŠE GLUMICE
Foto: Vladimir Nićiforović

ostavlja bez daha

BACILA SVE U DUBROVNIKU POD NOGE STAJLINGOM: Nina prošetala crvenim tepihom i pokazala zbog čega nosi titulu NAŠE NAJLEPŠE GLUMICE

Pop kultura -

Jedna od najboljih domaćih glumica mlađe generacije Nina Janković nedavno je prisustvovala događaju Internacionalne Emi nagrade u Dubrovniku, a za tu priliku izabrala je posebno, vrlo atraktivno izdanje.

Nina se crvenim tepihom prošetala u zanimljivoj, efektnoj haljinici, a s obzirom na kroj, ali i boju ovog komada teško je proći nezapaženo u njemu.

Lepa 34-godišnjakinja blistala je u kratkoj, pink haljinici od satena, koju sa prednje strane krasi ogroman, predimenzioniran cvet, a dolazi i u kompletu sa širokom, čoker ogrlicom.

Nina je haljinu upotpunila crnim salonkama sa otvorenom petom i malom potpeticom, te malom, crnom tašnom, a sa nakitom nije preterivala - haljina je govorila dovoljno za sebe!

Odlučila se i za suptilnu, nenapadnu šminku, te veoma lepu i jednostavnu frizuru - ležerni rep sa blago uvijenim pramenčićima koji su uokvirili njeno lice.

Glumica je ovim stajlingom oduševila sve prisutne, a na društvenim mrežama su se nizali pozitivni komentari koji smatraju da je naša najlepša glumica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:06

20201206 SCENIRANJE - Nina Jaković 3 DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track