ENRIKE IGLESIJAS STRASNO LJUBIO OBOŽAVATELJKU, PA JE UHVATIO ZA ZADNJICU: Pevaču popustile kočnice, a svi se pitaju SAMO JEDNO!
Foto: Instagram/enriqueiglesias

ŠOK

ENRIKE IGLESIJAS STRASNO LJUBIO OBOŽAVATELJKU, PA JE UHVATIO ZA ZADNJICU: Pevaču popustile kočnice, a svi se pitaju SAMO JEDNO!

Pop kultura -

Slavni španski pevač Enrike Iglesijas, koji je u dugogodišnjoj vezi s ruskom teniserkom i manekenkom, Anom Kurnjikovom, šokirao je obožavatelje kada je strastveno poljubio obožavateljku u Las Vegasu.

Na snimku koju je objavio na Instagramu može se videti kako ju je pevač prvo poljubio u obraz dok je ona pozirala za selfi, a kad je okrenula glavu prema njemu, shvatila je kakva joj se mogućnost pruža i strastveno je ga počela da ga ljubi.

Enrike Iglesijas
foto: Instagram/enriqueiglesias

Umesto da se okrenuo, Iglesijas joj je uzvratio, a u jednom je trenutku čak primakao ruke prema njenoj zadnjici. Nakon nekoliko sekundi, pevač ju je pustio i pobegao s velikim osmehom na licu.

Obožavatelji su u komentarima imali podeljene reakcije, pa su neki tako izražavali ljubomoru, dok su se drugi raspitivali o njegovoj devojci.

"O Bože, da sam bar bila ona", napisala je jedna obožavateljka.

"Ne volim kada te druge devojke ljube! Tvoji poljupci moraju biti samo za Anu", prokomentarisala je druga.

"Šta se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu", našalio se jedan korisnik Instagrama.

Inače, Iglesijas (47) i Kurnjikova (41), u su vezi od 2001, kada su se upoznali na snimanju njegovog spota za pesmu "Escape".

Nakratko su se razišli 2013, ali se ubrzo pomirili. Imaju troje dece - četvorogodišnje blizance Nikolasa i Lusi i dvogodišnju Meri.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:48

MILE KITIĆ OKUPIO JUŽNI VETAR! Fanovi oduševljeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track