GEST MEGAN MARKL PREMA MALENOJ PRINCEZI ŠARLOT IZAZVAO BURU: Ovu reakciju devojčice NIKO nije očekivao! Evo šta je uradila (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

EMOTIVAN TRENUTAK

GEST MEGAN MARKL PREMA MALENOJ PRINCEZI ŠARLOT IZAZVAO BURU: Ovu reakciju devojčice NIKO nije očekivao! Evo šta je uradila (VIDEO)

Pop kultura -

Sahrana kraljice Elizabete II bila je pod budnim okom celog sveta, a obeležio ju je, između ostalog, i gest Megan Markl prema princezi Šarlot, ćerki princa Vilijama i Kejt Midlton.

Megan Markl se u Vestminster holu suptilno i s mnogo emocija osmehnula malenoj princezi Šarlot kako bi joj pružila podršku, a njen gest naišao je na brojne simpatije ljudi širom sveta.

Nakon što je ugledala Megan i njenu reakciju, Šarlot se odmah okrenula. Dete kao svako drugo dete. Tako će mnogi protumačiti odgovor princeze, ali će verovatno biti i onih koji će reći da vojvotkinja od Saseksa nije baš naročito draga ćerki Kejt Midlton i prnca Vilijama.

Megan oprečni komentari prate otkako se 2017. verila sa princom Harijem i dospela u žižu svetske javnosti.

Ipak je oduševila gestom prema malenoj Šarlot jer su njen osmeh krasili toplina i ljuibav. Inače, dok su između Vilijama i Harija zabeleženi i emotivniji momenti, između Megan i ostalih članica dvora, ne računajući groficu o Veseksa, vladala je distanca.

princeza Šarlot
foto: Frank Augstein / MirrorPix / Profimedia

Osmehom je Šarlot pozdravio i princ Hari tokom službe u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, gde je juče sahranjena kraljica. I tada je zabeležena brza reakcija princeze koja je ugledavši osmeh strica odmah okrenula glavu. Slučajnost ili ne...

Šarlot Elizabeta Dajana, koju od rođenja porede sa njenom prabakom, održala je juče mali čas iz protokola bratu Džordžu (9) rekavši mu da mora da se pokloni kraljičinom kovčegu. Devojčica je u jednom momentu i zaplakala.

princeza Šarlot, Princeza Šarlot
foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, kraljica Elizabeta II umrla je 8. septembra u Balmoralu u Škotskoj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track