ISPLIVAO SNIMAK PRINCA HARIJA NEPOSREDNO NAKON SAHRANE: Ono što je uradio otkriva njegovo PRAVO LICE! Baš mu je MUKA od svega
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

ISKRENA REAKCIJA

ISPLIVAO SNIMAK PRINCA HARIJA NEPOSREDNO NAKON SAHRANE: Ono što je uradio otkriva njegovo PRAVO LICE! Baš mu je MUKA od svega

Pop kultura -

Društvenim mrežama ne prestaje da kruži kratak snimak princa Harija neposredno nakon sahrane kraljice Elizabete, a koji najbolje opisuje koliko je čitav protokol za njega bio izrazito stresan i naporan, te da je pravo lice princa baš kao i lice svakog drugog čoveka - sa spontanim rekacijama i emocijama.

Naime, nakon kraja zvanične službe on je zajedno sa suprugom Megan Markl ušao u atomobil, ali kamere su uspele da zabeleže potez vojvode od Saseksa, za koji sasvim sigurno nije očekivao da će isplivati u javnost.

Hari je očekivao da će u automobilu imati privatnost, ali je sebi prebrzo dao oduška, pa su kamere uspele da ovekoveče trenutak nakon što duboko uzdiše i mimikom pokazuje da mu je laknulo nakon što je dugom i stresnom danu konačno došao kraj.

On je inače tokom čitavog dana bio vidno emotivan i potišten, kao i Megan, koja je čak viđena kako briše suze na službi.

princ Hari
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Snimak je postao viralan, a očekivano izazvao je i brojne reakcije - jedni ga razumeju, drugi veruju da žali zbog svojih odluka u prošlosti.

"Kakva sramota za njega, sigurno je shvatio koliko je pogrešio", "Žao mi ga je, ali sam je sebi zakuvao čorbu", "Ne razumem kako je mogao da se odrekne divne tradicije i svih počasti zarad života u Kaliforniji", "I treba da mu bude teško posle svega što je uradio", "Čovek nema dostojanstva, mogao je da sačeka kraj dana i da u svoja četiri zida pokaže da mu je muka od svega", "Koliko je ovo neumesno", "Kakav prostak, zašto nije sačekao malo sa ovom reakcijom", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:01

KOMEMORACIJA VOLJENOM GLUMCU NEŠI NENADOVIĆU! Vjera Mujović: Odlaze heriji detinjstva, naše mladosti i moj prvi princ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track