50 CENT POVEĆAO POLNI ORGAN?! Procurila EKSPLICITNA fotka iz klinike! Reper tužio doktorku, traži MILIONSKU odštetu
Foto: Profimedia

TRAŽI PRAVDU

50 CENT POVEĆAO POLNI ORGAN?! Procurila EKSPLICITNA fotka iz klinike! Reper tužio doktorku, traži MILIONSKU odštetu

Pop kultura -

Reper 50 Cent tuži doktorku klinike za plastičnu hirurgiju iz Majamija koja je navodno aludirala da je on bio njihov klijent na operaciji za povećanje penisa.

Tužba je podnesena 16. septembra saveznom sudu, a fokusira se na fotografiju koju je 50 Cent, pravog imena Kurtis Džejms Džekson, snimio s doktorkom Andželom Kogan, misleći da je ona samo njegova obožavateljka.

50 cent, Fifti sent
foto: Profimedia

Kogan je kasnije upotrebila fotografiju u članku koji je objavio portal The Shade Room. Navodno je u njemu imenovala 50 Centa među svojim klijentima za povećanje penisa. Članak je u međuvremenu uklonjen. Uz fotografiju na kojoj se nalaze doktorka Andžela Kogan i 50 Cent, bila je navodno i slika pacijenta u otvorenoj bolničkoj spavaćici, s velikim emotikonom u obliku patlidžana koji mu prekriva genitalije.

U svom prvom podnesku, advokati 50 Centa, Alehandro Paz i Džozef Rebak opovrgli su da je reper bio podvrgnut takvom postupku i tvrdili da je Kogan koristila fotografiju za komercijalnu dobit.

50 Cent
foto: profimedia

- Postupci optuženog izložili su Džeksona ruglu, naneli značajnu štetu njegovom profesionalnom i ličnom ugledu i prekršili njegovo pravo da kontroliše svoje ime i sliku - dodali su advokati, a reper je kasnije zatražio i nalog kojim se Kogan zabranjuje da nastavi da koristi sliku, kao i "milione dolara" potencijalne odštete za njeno "zlonamerno" ponašanje.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:16

ŽENI SE NAJPOŽELJNIJI REPER NA DOMAĆOJ JAVNOJ SCENI! Za Kurir TV otkrio detalje: Evo kad će svadba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track