MALA PRINCEZA ŠARLOT IZNERVIRALA KAMILU NA SAHRANI: Nova kraljica odmah NAREDILA Kejt Midlton da uradi OVO, ona morala da posluša
Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, AP

NOVI DETALJI SA SAHRANE KRALJICE ELIZABETE

MALA PRINCEZA ŠARLOT IZNERVIRALA KAMILU NA SAHRANI: Nova kraljica odmah NAREDILA Kejt Midlton da uradi OVO, ona morala da posluša

Pop kultura -

Poslednji ispraćaj kraljice Elizabete II održan je u ponedeljak, 19. septembra. Princeza Šarlot i princ Džordž slomili su srca širom sveta pojavom na sahrani voljene prabake.

Mališani u jednom trenutku nisu mogli da zadrže suze, a njihova majka Kejt Midlton odmah je nežno utešila svoje naslednike. Ipak, na Tviteru se pojavio i snimak koji je nasmejao javnost, a sve zbog sedmogodišnje princeze za koju je poznato da je prava mala "šefica" u kući, odnosno palati.

Naime, dok je kraljičin kovčeg prolazio pored njih, princeza je snimljena kako starijem bratu objašnjava kraljevski protokol.

princ Hari, himna, sahrana kraljice Elizabete
foto: Printscreen/Sky News

"Moraš da se nakloniš", poručila mu je sedmogodišnjakinja s pomalo prekornim izrazom lica, te nasmejala brojne poštovaoce kraljevske porodice.

Da devojčica u sebi ima zapovedničku crtu čitav svet je mogao da posvedoči u julu, tokom proslave kraljičinog platinastog jubileja. Naime, kamera je uhvatila malenu princezu kako svog mlađeg brata, četvorogodišnjeg princa Luisa opominje tokom vožnje kočijom. Ona i njena braća sedeli su nasuprot svoje majke i Kamile, a neko vreme su svi mahali okupljenima. U jednom trenutku svi osim princa Luisa prestali su da mašu, a njegova starija sestra odlučila je da ga opomene zaustavivši ga svojom rukom. Ovaj snimak brzo je postao viralan.

princeza Šarlot, Princeza Šarlot
foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ranije je sama kraljica Elizabeta otkrila da je Šarlot "glavna" među braćom. U vreme kad je Šarlot imala dve godine, a njen stariji brat, princ Džordž, šest, kraljica je pitala jednu devojčicu da li na nju pazi njen stariji brat, na šta je njena mama odgovorila da je situacija obrnuta. "Baš kao Šarlot i Džordž", odvratila je tad kraljica.

Sada su Šarlot i Džordž ponovo skrenuli pažnju. Naime, mediji su se raspisali o situaciji koja je tipična za decu. Džordž je štipao svoju sestru Šarlot, a ona se okrenula i tiho jauknula. Zatim se njihova strina, Megan Markl, nasmešila, ali Kamili se dečje ponašanje nije svidelo, prenose strani mediji.

Megan Markl, Princeza Šarlot
foto: Printscreen/Twitter

Jedan stručnjak za čitanje s usana rekao je da je Kamila zatim rekla Kejt midlton - "vodi je".

Inače, ovo nije prvi put da princ Džordž i princeza Šarlot imaju slične simpatične situacije u javnosti, pa su tako u junu na proslavi kraljičinog jubileja sve nasmijali kada je Šarlot popravila držanje svog brata tokom sviranja nacionalne himne.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track