BRED PIT TVRDI DA SU OVO DVA NAJZGODNIJA MUŠKARCA U ISTORIJI: Oni su miljenici žena, a glumac je otkrio TAJNU DOBROG IZGLEDA!
Foto: Profimedia

iskreno

BRED PIT TVRDI DA SU OVO DVA NAJZGODNIJA MUŠKARCA U ISTORIJI: Oni su miljenici žena, a glumac je otkrio TAJNU DOBROG IZGLEDA!

Pop kultura -

Čuveni holivudski glumac Bred Pit nedavno je dao veliki intervju za "Vogue", a u fokusu razgovora se našao njegov novi brend za negu muške kože "Le Domaine Skincare". Tokom intervjua se osvrnuo na samu mušku negu i načinu na koji bi muški svet trebalo da brine o sebi, pa je u tom kontekstu pomenuo i koga on smatra najzgodnijim muškarcem na svetu.

Bred Pit
foto: Printskrin/Instagram

- Znate u svetu glume, pošto je to moj posao i njime se bavim svaki dan... mislim da je to Pol Njumen. Zato što je tako graciozno ostario. I prema svim izveštajima bio je zaista posebno, talentovano, toplo i iskreno ljudsko biće - rekao je Pit i dodao - A ako bi trebalo da imenujem nekog od ljudi koji su još uvek među nama, pa moram da istaknem Džoržda Klunija, jer zašto da ne? Kada se govori o tome ja uvek njega izostavim i on mene, tako da evto, ovog puta Džordž ovo je za tebe! - odgovorio je Pit.

Proslavljeni 58-godišnjak ne samo da je uplovio u preduzetničke vode, on se okrenuo i umetnosti, a sasvim je očigledno da gluma nije njegov jedini talenat.

Bred je dodao i da njegova tajna dobrog izgleda nije komplikovana - malo zdrave hrane i vežbanja, ali ništa opsesivno, rad na kreativnosti, vreme sa bližnjima...

Naime, Pit je nedavno u finskom gradu Tampereu u Muzeju umetnosti Sara Hilden predstavio svoju prvu javnu umetničku izložbu, izloživši svoje vajarske radove.

Bred je odgovorio i nam pitanje kako vidi sebe u budućnosti, a njegov osvrt na to je zapravo važna životna lekcija za sve nas.

- Što sam stariji, to više ramišljam o kvalitetu života i trošenju vremena, i sigurno ću se posvetiti tome. Mislim da je nakon izolacije mnogima bilo na umu to kako provode svoje vreme, zašto su tako satrveni, čemu su posvetili svoje živote? I mislim da su porodica i prijatelji na kraju krajeva sve što je važno - rekao je on.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track