IDI MI - DOĐI MI: Silvester Stalone se ipak NE RAZVODI! Žena se POKAJALA, pa povukla zahtev! Ovo su DETALJI POMIRENJA!
Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

REŠILI NESUGLASICE

IDI MI - DOĐI MI: Silvester Stalone se ipak NE RAZVODI! Žena se POKAJALA, pa povukla zahtev! Ovo su DETALJI POMIRENJA!

Pop kultura -

Nakon 25 godina braka Dženifer Flavin sredinom avgusta podnela je zahtev za razvod od holivudske zvezde Silvestera Stalonea. Međutim, par je ipak uspeo da reši nesuglasice

Kako je portparol holivudskog para otkrio u razgovoru za američki Page Six, filmska zvezda i njegova 22 godina mlađa supruga odlučili su da se nađu kod kuće, gde su razgovarali i uspeli da reše svoje nesuglasice, te su zbog toga oboje veoma srećni.

Njihovo pomirenje usledilo je mesec dana nakon što je Dženifer podnela zahtev za razvod od Silvestera. Svega nekoliko dana pre njihovog zvaničnog pomirenja, sudski podnesak na sudu u Palm Beach Country-ju na Floridi otkrio je da se par složio "da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno, i što je još važnije kolektivno kao porodice, rešiti sva povezana pitanja do razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan vansudski način".

Obožavatelji su već nagađali da su se pomirili ranije ove nedelje nakon što je zvezda Rokija na svojim društvenim mrežama objavio dve fotografije iz prošlosti na kojima se s Dženifer drži za ruke.

"Predivno...", napisao je Silvester u opisu svoje objave.

Nakon vesti o razvodu, glumac je demantovao nagađanja da je do toga došlo jer je tetovažu supruge prekrio novom tetovažom njihovog rotvajlera Dvajta.

"Nismo se rastali zbog tako trivijalnog razloga", rekao je, kako prenose strani mediji. "Jednostavno je svako krenuo drugim smerom. Jako poštujem Dženifer. I uvek ću je voleti, ona je neverovatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao."

Stalone je takođe negirao tvrdnje da je "namerno rasipao porodičnu imovinu, što je imalo negativan učinak na bračnu stečevinu". Podsetimo, Silvester Stalone i Dženifer Flavin venčali su se 1997. Par ima tri ćerle: Skarlet, Sistin i Sofiju.

(Kurir.rs/ Page Six)

Bonus video:

06:56

Potresna ispovest pevačice! Varao je iza leđa sa ženom starijom 14 godina, a ona sve prenela RAZVOD JE MOMENTALNO USLEDIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track