ZA OVAJ RIVALITET U KRALJEVSKOJ PORODICI NIKO NIJE ZNAO: Kamila i princeza Ana bile s ISTIM MUŠKARCEM! Sve izašlo na videlo!
Foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

PRINCEZI NIJE BILO SUĐENO

ZA OVAJ RIVALITET U KRALJEVSKOJ PORODICI NIKO NIJE ZNAO: Kamila i princeza Ana bile s ISTIM MUŠKARCEM! Sve izašlo na videlo!

Pop kultura -

Ni princeza Ana nije baš bila previše oduševljena drugom suprugom svog starijeg brata, kralja Čarlsa. Kako piše Mirror, princeza je u početku Kamilu hladno prihvatila, te je iznela svoje brutalno iskreno mišljenje vezano za njenu buduću titulu i ulogu u kraljevskoj porodici.

Kraljevska biografkinja Andžela Levin u svojoj novoj knjizi otkriva detalje burnog odnosa princeze Ane i Kamile, a objasnila je i da je Kamili Aneino hladno ponašanje teško palo.

"Kao i mnogim ljudima koji nisu dobro poznavali Anu, Kamili je takođe bilo teško da se nosi s njenim hladnim ponašanjem koje je u početku bilo pomalo uznemirujuće", navodi Levin.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Takođe je otkrila da se Ana navodno godinama protivila ideji da Kamila dobije titulu kraljice supruge. Kako navodi u svojoj knjizi, kraljevska princeza jednom je izjavila da Kamila nikada neće biti prava kraljica. I ne samo to, jedno vreme se Ana držala podalje od kraljice supruge koliko god je to bilo moguće, a tu je praksu nastavljala da primenjuje godinama.

"Princeza Ana je navodno isprva hladno prihvatila Kamilu. Slaba joj je uteha bila činjenica da je princeza takođe imala hladnu vezu s Dajanom, za koju takođe nije imala vremena pre nego što se ona udala za Čarlsa, a bila je hladna i prema Sari, vojvotkinji od Jorka", navodi Levin.

kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Dan Kitwood / PA Images / Profimedia

Komentarišući prošle veze kraljevskog para, stručnjakinja je napomenula i da je njen odnos s Kamilom bio posebno neprijatan jer su obe bile u vezi s Endruom Parkerom Boulsom.

Endru Parker Bouls, penzionisani pripadnik vojske, bivši je suprug kraljice supruge Kamile. Međutim, princeza Ana takođe je ranije bila romantično povezana s njim, dok su izlazili sedamdesetih.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Međutim, odnos između Boulsa i princeze Ane nije imao budućnosti, s obzirom na to da je on rimokatolik i stoga njihov brak "nije dolazio u obzir" za kraljevsku porodicu. Ana se 1973. godine udala za kapetana Marka Fillipsa, s kojim je dobila dvoje dece - Pitera Fillipsa i Zaru Tindal - međutim, njihov brak se završio razvodom 1992. godine.

Kamila se od Boulsa rastala 1995, a pre toga su godinama živeli odvojeno. S njim je dobila sina Toma Parkera Boulsa i ćerku Lauru Lopes, a danas je u braku s Čarlsom.

Princeza Ana
foto: Profimedia

"Vreme je dokazalo da leči sve rane i Ana sada zna koliko je Kamila naporno radila za monarhiju i koliko je snažan njen osećaj dužnosti. Postupno je postala popustljivija prema njoj", zaključuje Levin.

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track