NEMA PODATAKA DA JE ZET TIKTOKERKE TUKAO BEBU: Novi detalji u slučaju NASILJA za koje je Uki Q optužila muža svoje sestre!
Foto: Printscreen/Instagram

isplivali novi detalji

NEMA PODATAKA DA JE ZET TIKTOKERKE TUKAO BEBU: Novi detalji u slučaju NASILJA za koje je Uki Q optužila muža svoje sestre!

Pop kultura -

Tiktokerka Una Kablar, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Uki Q, tvrdi da je njenu sestru Saru Hadžić, pretukao njen suprug Damjan Hadžić, i da je navodno pritiskao njihovu bebu staru dva meseca i pravio joj modrice.

Ova vest potresla je mnoge, zbog navodnog zlostavljanja žene, a posebno zbog tvrdnje tiktokerke da je i njihovo dete maltretirano.

Una Kablar, Uki Q
foto: Printscreen/Instagram/uki_q

Kako prenosi "Blic", iako je Uki Q tvrdila da se ovaj strašan događaj desio, trenutno nema odataka, zvanične prijave i medicinskog izveštaja sa povrednom listom da je Damjan tukao bebu.

Sestra tiktokerke trebalo je nakon pregleda kod doktora da se javi u policijsku stanicu u Rakovici kako bi podnela prijavu i povredne liste, međutim ona još uvek nije došla, saznaje Blic.

Uki Q, Una KAblar
foto: Ministarstvo Odbrane, Printscreen/Instagram

Podsetimo, naša popularna tiktokerka Una Kablar objavila je na Instagramu da su njena sestra i beba od dva meseca doživeli fizičko nasilje. Kako tvrdi, nasilje su pretrpeli od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega. Kako je dalje Una navela, on je svoju suprugu i dete odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a zatim pobegao.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:12

PEVAČEVA DEVOJKA UGRADILA SILIKONE! Tiktokerka Una (20) pozdravila se sa malim grudima: UMRLE SU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track