ČARLS I KAMILA UHVAĆENI U KUPAĆIM KOSTIMIMA: Nikad viđene GOLIŠAVE FOTKE kralja i kraljice! Opustili se, ne haju za paparace
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

HIT PAPARACO

ČARLS I KAMILA UHVAĆENI U KUPAĆIM KOSTIMIMA: Nikad viđene GOLIŠAVE FOTKE kralja i kraljice! Opustili se, ne haju za paparace

Pop kultura -

Članove britanske kraljevske porodice veoma retko možete videti u kupaćim kostimima. U njihovom slučaju to znači jednom u više godina. Razlog su njihove pozicije i dužnosti, ali i činjenica da se njihovi odmori odvijaju daleko od očiju javnosti. Ipak, sadašnji kralj Čarls III i kraljica supruga Kamila Parker Bouls upali su u zamku paparaca dok su uživali na egzotičnom Barbadosu.

Čarls i Kamila uživali su u čarima Barbadosa daleko od Britanije i dužnosti. Telohranitelji su ih pratili u stopu, a oni su verovatno i pored toga (jer su navikli) uspeli da se opuste.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ od Velsa, kako je u to vreme glasila titula sadašnjeg kralja Ujedinjenog Kraljevstva, i njegova partnerka posetili su ovo egzotično ostrvo 2019. godine. Njihove fotografije sa odmora očekivano su privukle ogromnu pažnju. I da nije bilo telohranitelja i činjenice da letovanje na Barbadosu ne može svako da priušti, njih dvoje su izgledali kao svaki drugi par.

Nisu baš bili usklađeni kada je reč o kupaćim kostimima, ali je svako nosio ono što voli.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Fotografije Čarlsa i Kamile u kupaćim kostimima, imajući u vidu to koliko retko se članovi dvora mogu videti u ovakvim izdanjima, spadaju u izuzetno retke prizore.

Ogromni bum su pre više godina pokrenule i fotografije Kejt Midlton sa plaže. Doduše, još zapaženije su bile njene fotke u toplesu koje su pokrenule pravi skandal. "Za divno čudo", o tome se skoro nikad ne govori.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track