NIKAD NIŽI UDARAC ZA HARIJA I MEGAN IZ PALATE: Ovako ih još nisu PONIZILI! Ovim im je JASNO stavljeno do znanja da NISU POŽELJNI
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

HLADNI RAT NE PRESTAJE

NIKAD NIŽI UDARAC ZA HARIJA I MEGAN IZ PALATE: Ovako ih još nisu PONIZILI! Ovim im je JASNO stavljeno do znanja da NISU POŽELJNI

Pop kultura -

Nakon što je stupio na tron, kralj Čarls III dobio je i svoje kovanice, a uskoro će u javnost biti puštene i novčanice funte s njegovim likom. Uz to, objavljen je upravo i novi zvanični portret kraljevske porodice, a na njemu nema Megan Markl i princa Harija.

Naime, kralj Čarls je za svoj prvi zvanički porodični portret otkako je na tronu pored sebe okupio samo svoje najbliže - Kejt Midlton, princa Vilijama i svoju suprugu Kamilu, kraljicu suprugu. Novi uski krug ljudi kojima se kralj okružuje jasno stavlja do znanja ko su mu najbliži. Među ljudima od poverenja tako se nisu našli Megan Markl i princ Hari, što je još jedan dokaz njihovog statusa na dvoru.

Bakingemska palata je portret objavila i na Instagramu, a mnogi su odluku da se sa slike izostave Megan i kraljev mlađi sin protumačili kao krunski dokaz da ih ne smatra delom porodice.

Podsetimo, Hari i Megan nakon smrti kraljice Elizabete vratili su se iz SAD u London, te se šuškalo kako žele ponovo da se zbliže s princom od Velsa i kraljem Čarlsom. Međutim, prema izvorima iz Bakingemske palate – to im ne polazi za rukom.

princ Hari, Megan Markl
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Čarls je odbio da se sastane nasamo s Megan, a Kejt i Vilijamu je navodno bilo strašno neprijatno uopšte da hodaju u pogrebnoj povorci pored Megan, koja je protekle dve godine provela tako da je neprestano blatila i klevetala kraljevsku porodicu. Trenutno se čeka njena nova epizoda podkasta u kojem neprestano otkriva nove detalje kako je bila zlostavljana unutar palate, a znamo i da je pre skupa s Harijem davala intervjue u kojima je optužila pripadnike kraljevske porodice za rasizam.

S obzirom na svoja "nedela", nije ni čudo da sada Hari i Megan, koji su se inače sami odrekli kraljevskih dužnosti i tražili slobodu, sada nemaju svoje mesto u uskom krugu kraljevih prijatelja i pouzdanika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track