NAUČILA ENGLESKI ZA SAMO PAR MESECI, A SAD JE NAJTRAŽENIJA GLUMICA U HOLIVUDU: Ovako je Ana de Armas postala Merilin Monro
Foto: Printskrin / YouTube

OSTVARILA AMERIČKI SAN

NAUČILA ENGLESKI ZA SAMO PAR MESECI, A SAD JE NAJTRAŽENIJA GLUMICA U HOLIVUDU: Ovako je Ana de Armas postala Merilin Monro

Pop kultura -

Anu de Armas mnogi smatraju jednom od najlepših glumica današnjice, a ona u novom Netfliksovom hitu "Blonde" tumači lik slavne Merilin Monro.

S plavom kosom i laganom šminkom, Armas izuzetno liči na slavnu Merilin. Ovo je nastavak njene impoznatne karijere, pre toga je imala ulogu u Džejmsu Bondu, u filmu "No time to die".

Njena priča je ona o uspehu. Naime, u SAD je došla kad je imala 25 godina, a engleski jezik je naučila za samo nekoliko meseci.

- Došla sam na audiciju, čitala tekst, ali nisam razumela ni reč. Prosto sam morala brzo da svladam engleski - istakla je u jednom od intervjua.

Ana de Armas je rođena na Kubi, u gradu Santa Kruz del Norte. Baka i deda su joj Španci, koji su joj omogućili špansko državljanstvo. Tako da je živela i u Madridu, kao 18-godišnjakinja.

Već tamo je postala slavna glumica, u seriji "Internat" koja se snimala od 2007. do 2010. godine.

Nakon toga se uputila u SAD i odlučila da ostvari američki san. Očito joj je uspelo, jer sada je Armas u fokusu svetske javnosti, a uloga Merlinke donela joj je veliki skok u karijeri.

Trenutno je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, stoga je za očekivati da je čeka još sličnih uloga.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

U PRIPREMI BIOGRAFSKI FILM O BETI ĐORĐEVIĆ: Glavna uloga poverena glumici Isidori Građanin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja