VRUĆE PIKANTERIJE IZ KREVETA SA DŽENIFER LOPEZ: Glumac otkrio detalje sa snimanja SCENA SEKSA! Ništa nije onako kako izgleda!
Foto: Printscreen YT

ISKUSTVO KOJE NEĆE ZABORAVITI

VRUĆE PIKANTERIJE IZ KREVETA SA DŽENIFER LOPEZ: Glumac otkrio detalje sa snimanja SCENA SEKSA! Ništa nije onako kako izgleda!

Pop kultura -

Glumac Rajan Guzman po nivou slave nikako ne može da se poredi s holivudskim ličnostima s takozvane A-liste, ali trenutno privlači veliku pažnju medija. Naime, Guzman je otkrio kakva su bila njegova iskustva u krevetu s Dženifer Lopez, jednom od najlepših žena sveta.

Guzman je inače najpoznatiji po filmovima "Step Up" i "Dečko iz komšiluka", a u potonjem mu je glumačka partnerka bila upravo latino diva Džej Lo. U tom filmu Dženifer i Rajan imali nekoliko provokativnih scena seksa, a Dženifer je glumila učiteljicu koja privuče pažnju tinejdžera iz škole – a s jednim se upusti i u strastvenu aferu. Naravno, taj dečko iz filma bio je Guzman, a sada je otkrio kakav je osećaj biti s jednom od najseksepilnijih žena sveta u krevetu.

"Obezbeđenje je bilo svuda oko nas. Dženifer je na sebi imala neki poseban materijal zbog kojeg je na kameri izgledalo kao da je diram po intimnim delovima tela, iako zapravo to nisam činio", započeo je Guzman svoju priču, te dodao kako je na kraju na ekranu sve izgledalo jako seksi, a u stvarnosti je vladala profesionalna atmosfera.

"Čak i kada sam joj dodirivao grudi ruka je morala da mi bude postavljena na tačno određen način. Gledali su nas sa svih strana, moram priznati da sam bio nervozan", rekao je Guzman, te otkrio zanimljiv detalj sa seta. Navodno je morao kravatom da sveže "ponos", kako slučajno od dodirivanja sa zgodnom pevačicom i glumicom ne bi bilo neprijatnih situacija "van protokola".

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Rekao je i kako mu je to bilo najneprijatnije, jer se strašno bojao da će od dodira s Dženiferinim telom dobiti erekciju. Na kraju je zaključio kako je ona vrlo vešto i uverljivo odglumila scene seksa, te da mu je to iskustvo urezano u sećanje zauvek.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:15

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track