PRVI FILM VILA SMITA NAKON ŠAMARA NA DODELI OSKARA: Zabranili su mu prisustvo, a ovim potezom je ponovo USIJAO DRUŠTVENE MREŽE
Foto: AP Chris Pizzello, Profimedia

nove uloge

PRVI FILM VILA SMITA NAKON ŠAMARA NA DODELI OSKARA: Zabranili su mu prisustvo, a ovim potezom je ponovo USIJAO DRUŠTVENE MREŽE

Pop kultura -

"Emancipacija" u američke bioskope stiže 2. decembra, a sedam dana kasnije prikazivaće se i na Apple TV+. Zbog skandala na dodeli prestižne nagrade Oskar, plan je bio da se film predstavi tek sledeće godine.

Zbog šamaranja komičara Krisa Roka (57) na ovogodišnjoj dodeli Oskara, striming platforma Apple TV+ imala je u planu da film predstavi tek sledeće godine. Čini se da se prašina dovoljno slegla, pa su se odlučili to učiniti u decembru, na čemu im je Smit posebno zahvalan.

- Hvala im na svoj predanosti u isporučivanju ove epske priče svetu - rekao je Vil.

- Ovo je bio najteži film koji sam ikada napravio. Krv, znoj i suze…doslovno! - rekao je glumac pa je je trailer objavio i na svom zvaničnom Instagram profilu.

Mnogi na društvenim mrežama nagađaju da će "Emancipacija" biti u novoj nominaciji za Oskara, kao i Smitova gluma. No, čak i ako bude nominovan, Vil neće moći prisustvovati dodeli Oskara zbog zabrane koje će trajati narednih 10 godina, zbog svog buntovničkog ponašanja na prošloj dodeli.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track