IŠAO JE NA HIPNOZU DA BI PRESTAO: Džej Lo ne smeta, a bivša je MRZELA! Ovoj ružnoj navici se Ben Aflek VRATIO posle dugo godina
Foto: Lionel Urman / ddp USA / Profimedia

prihvatila ga uprkos svemu

IŠAO JE NA HIPNOZU DA BI PRESTAO: Džej Lo ne smeta, a bivša je MRZELA! Ovoj ružnoj navici se Ben Aflek VRATIO posle dugo godina

Pop kultura -

Ben Aflek (50) za razliku od svoje supruge Dženifer Lopez (53), vodi puno opušteniji život i ima problem da se reši jedne užasne navike. Glumac godinama unazad pokušava da prekine sa pušenjem ali mu to ne polazi za rukom.

Inače, zanimljivo je da pevačici ne smeta Benova zavisnost o cigaretama, iako ona vodi veliku brigu o zdravlju. Redovno vežba četiri do pet puta nedeljno, zdravo se hrani, ne pije kafu ni alkohol.

- Ne pijem, ne pušim niti uzimam nešto što ima kofein. To uništava kožu s godinama - rekla je jednom Dženifer.

Dok je bio u braku sa Dženifer Garner (50) i dobio decu, Aflek je prestao pušiti zahvaljujući hipnozi. U emisiji Opra Vinfri se 2008. hvalio da je prevladao ružnu naviku. Objasnio je da kod hipnotičara sedneš u stolac i on pije vodu i priča ti da je nikotin zlo.

- Odjednom pomisliš: 'Glupo je što sam si to radio sve ove godine. Moja poslednja cigareta bila je 10. novembra 2005. godine. Osećam veliku razliku u svom zdravlju sada kada ne pušim. Osećam se kao da sam u boljoj formi nego pre pet godina - istakao je tada Ben Aflek.

Navodno ga je na to potstakla njegova tadašnja supruga Dženifer Garner kojoj je smetala njegova navika zbog dece i to što je stalno smrdeo na duvan.

No vremenom se vratio staroj navici što nije neobično za bivše zavisnike. Naime, on se kroz godine borio sa zavisnošću od alkohola i bio je više puta na odvikavanju.

- Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo piti... jer sam se osećao zarobljeno. Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želeo ostati u braku. Pokušavali smo uvek iznova, uglavnom zbog dece. Mislio sam - ne mogu sve ovo ostaviti zbog dece, ali nisam srećan, šta da radim? I onda bih popio celu bocu viskija i zaspao na kauču - okrivio je Ben bivšu suprugu prošle godine a posle tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

Afleka često paparaci fotografišu s cigaretom u ruci, a Lopez ga ne pokušava promieniti. Glumac je tu naviku imao i kada su bili u vezi od 2002. do 2004.

Ipak, počeo je vežbati zahvaljujući svojoj supruzi Dženifer, koja ima utrenirano telo zbog napornih treninga, pa se može videti kako ima pozitivan uticaj na neke njegove odluke.

Podsetimo, Lopez i Aflek su se venčali 17. jula u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, a raskošno svadbeno slavlje su imali 20. avgusta u Džordžiji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Srpski glumac Ivan Zablaćanski oženio je danas svoju dugogodišnju devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track