NIKAKVO JEVANĐELJE NEĆE TOG ČOVEKA ODVESTI DO VRATA RAJA: Tviteraši ljutito ISKRITIKOVALI Kanjea Vesta zbog ovog poteza u Parizu
Foto: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

GORE MREŽE

NIKAKVO JEVANĐELJE NEĆE TOG ČOVEKA ODVESTI DO VRATA RAJA: Tviteraši ljutito ISKRITIKOVALI Kanjea Vesta zbog ovog poteza u Parizu

Pop kultura -

Američki reper Kanje Vest iznenadio je neočekivanom modnom revijom ‘Yeezy‘ na Nedelji mode u Parizu, no o jednom detalju posebno se pričalo.

Naime, pre nego što su se pojavile manekenke na pisti, Vest je održao govor noseći majicu sa Papinim likom s prednje strane te s natpisom ‘White Lives Matter‘ (životi belaca su važni) sa zadnje strane.

Reper je u svom govoru spomenuo pljačku svoje bivše supruge Kim Kardašian prije šest godina, svog bivšeg menadžera Skotera Brauna, probleme s kojima se suočio pri ulasku u modnu industriju, svoj nedavni sukob s Gapom i još mnogo toga.

- Ja sam Je i svi ovdje znaju da sam ja vođa - rekao je u jednom trenutku.

- Ne možete upravljati sa mnom, naglasio je.

Neke od manekenki takođe su nosile majicu s istim natpisom na leđima, a obožavatelji su imali mnogo toga za reći kada su to videli. Ovaj potez nije promakao ni tviterašima, koji su ljutito komentarisali njegovo ponašanje.

- Poslati majicu s natpisom ‘White Lives Matter‘ niz pistu u Parizu doslovno je ludilo i nikakvo jevanđelje neće tog čoveka odvesti do vrata raja, jako mi je žao, komentarisalo se na društvenim mrežama.

Reper je u međuvremenu rekao šta za njega predstavlja moda, istaknuvši kako je to svojevrsno izražavanje identiteta.

- Postoje samo ljudi. S iste planete. A nekada, u srednjoj školi, čini se da se ne uklapamo. I u ovakvoj situaciji imamo priliku okupiti se kako bismo izrazili ko smo, rekao je Vest za Vog pre modne revije.

Prošle nedelje posećivao je modne revije u Londonu i Parizu, čak je i debitovao na modnoj pisti kao model, otvorivši modnu reviju Balensiage u nedelju.

Kloi Kardašijan, Kajli Džener i njegova ćerka Nort Vest sedele su u prvom redu dok je on šetao blatnjavom pistom. Na prethodnim reperovim modnim revijama gosti su čekali satima na vrelom suncu, a modeli su padali u nesvest. Inače, ovo je prvi put da Vest nosi svoj dizajn na Nedelji mode u Parizu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track