ZLOSTAVLJAO ROĐENU MAJKU: Poznati pevač u kući imao SOBU ZA SILOVANJE, a njegove ŽRTVE otkrile GNUSNE detalje o ponašanju zvezde!
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

JEZIVO

ZLOSTAVLJAO ROĐENU MAJKU: Poznati pevač u kući imao SOBU ZA SILOVANJE, a njegove ŽRTVE otkrile GNUSNE detalje o ponašanju zvezde!

Pop kultura -

Detalji iz života kontroverznog muzičara Merilina Mensona ne prestaju da šokiraju javnost godinama unazad, a jedan prijatelj iz detinjstva ovog pevača izneo je svojevremeno tvrdnje da je Menson zlostavljao svoju majku.

Magazin "Rolling Stone" objavio je poduži članak sa brojnim svedočanstvima Mensonovih žrtava.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Neke od intervjuisanih žena su navele da je muzičar u svom domu imao posebnu sobu koja je služila za zlostavljanje, a nju je nazivao "sobom za loše devojke".

Pevačica Fibi Bridžers još u februaru ove godine tvitovala je da je kao tinejdžerka i "veliki fan Mensona" boravila u njegovoj kući u kojoj je jednu prostoriju nazvao "sobom za silovanje". Ona, kako je navela, nije ozbiljno shvatila tu opasku, ali da joj se "šala" nije dopala.

U maju 2021. godine Ešli Morgan Smitlajn, jedna od desetak žena koje su optužile Mensona za zlostavljanje, rekla je za "People Magazine" da ju je zaključao u sobu kada ga je razljutila.

Osim ovih žena, svedočenje Tima Vona, Mensonovog prijatelja iz detinjstva, uliva dodatnu jezu. On je pomenutom magazinu rekao da je pevač još kao dete imao neprirodan odnos sa majkom. On je naveo da je Merilin zlostavljao svoju majku tako što ju je jurio po kući i urlao na nju:

- Lovio ju je sa držačem za mikrofon. Pitao sam ga zašto to radi, a on je rekao: "Kučka uvek upada u pogrešno vreme".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

PEVAČ ODUŠEVIO PUBLIKU NA VILJUŠKARU! Manijak ubacio Slobu Vasića u šator, potom JE USLEDIO PRAVI ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track