POTPUNO GOLA! Britni Spirs kao iz filmova za ODRASLE: Pokazala INTIMU i razbesnela fanove, a ovaj DETALJ posebno iznervirao SVE!
Foto: Printscreen/Instagram

da li je moguće da ovo radi?

POTPUNO GOLA! Britni Spirs kao iz filmova za ODRASLE: Pokazala INTIMU i razbesnela fanove, a ovaj DETALJ posebno iznervirao SVE!

Pop kultura -

Britni Spirs sve češće na popularnu društvenu mrežu Instagram kači golišave slike, ali poslednja slika koju je okačila privukla je mnogo pažnje njenih fanova, te izazvala zabrinutost među njima.

Pevačica, koja ima 40 godina, pokazala je svoje osunčano telo dok je pozirala potpuno naga noseći samo crveni šešir širokog oboda. Rukama je prekrila svoje gole grudi, a dodala je i mali crveni emotikon u obliku srca da pokrije svoju intimnu regiju.

Iako je većina njenih fanova pevačici uputila najlepše želje, drugi su bili pomalo skeptični prema njenom izboru da se skine potpuno gola dok su na plaži i drugi ljudi.

- Ovo nije nudistička plaža. Pogledajte obučene ljude pozadi - prokomentarisala je jedna osoba.

- Zamislite da ste oni neki obični ljudi koji se samo nonšalantno druže na plaži u četvrtak, a Britni Spirs se odjednom nađe pored njih i fotografiše se potpuno golišava - našalio se treći pratilac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track