I ONI SU PALI: Mik DŽEGER je uvek izlazio sa najlepšim ženama na planeti, sada je isplivalo da je imao afere i sa OVIM muškarcima!
Foto: AP

Nije birao

I ONI SU PALI: Mik DŽEGER je uvek izlazio sa najlepšim ženama na planeti, sada je isplivalo da je imao afere i sa OVIM muškarcima!

Pop kultura -

Mik Džeger je navodno imao ljubavne afere sa dvojicom članova Rolingstonsa, a najvatrenija veza mu je bila sa Kitom Ričardsom!

AP, Rolingstonsi

Džeger je poznat po zabavljanju sa nizom zapanjujuće lepih supermodela, glumica i pevačica, a bio je u braku sa manekenkom Bjankom Džeger i top - modelom Džeri Hol.

Svojevremeno se govorilo da se ljubakao sa Dejvidom Bouvijem, ali to je brzo zaboravljeno.

Međutim, sada se tvrdi da pokojni pevač, Tanki Beli Vojvoda kako je Mik zvao Bouvija, možda nije bio Džegerov muški ljubavnik, već da je on imao ljubavnu vezu sa dva člana svog benda kada se šuškalo o njihovom odnosu.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

Lesli En Džons u svojoj novoj knjizi „Kameno doba“, koju je posvetila Rolingstonsima, tvrdi da je Džeger „biseksualna ikona“ koja je imala veze sa Kitom Ričardsom i gitaristom Mikom Tejlorom koji je bio u bendu od 1969. do 1974. godine.

Obojica se pojavljuju u dodatku knjige u kojem su navedeni Džegerovi brojni ljubavnici tokom njegove karijere.

Pominje se i Džegerova navodna veza sa Dejvidom Bouvijem, kao i navodna afera sa austrijskim glumcem Helmutom Bergerom.

Autorka se ovim povodom pozvala na intervjue sa Džegerovim bivšim devojkama.

Anita Palenberg, italijanska glumica upamćena kao čuvena Barbarela, je rekla:

„Od kada sam ih prvi put srela, videla sam da je Mik zaljubljen u Kita“.

AP, Rolingstonsi

Pevačica, autorka i glumica Marijana Fejtful na ove tvrdnje je dodala:

"Imala sam nagoveštaj da je između njih postojao s*ksualni naboj i da je moralo doći do s*ksa. Znala sam u nekom delu svoje glave da je Mik biseksualac."

Lesli En Džons je intervjuisala Pola Leveta koji joj je ispričao šta je video.

„Sedeo sam sa Rouz, bivšom suprugom Mika Tejlora na jednoj zabavi. Rekla mi je da je zatekla svog muža u krevetu sa Mikom Džegerom“, tvrdi Levet, pitajući se zašto bi mu rekla tako nešto, da nije videla svojim očima.

Sam Džeger je priznao da je Tejlor bila „uzbudljiv“ i „veoma lep“ u intervjuu 1995. godine, ali niko još nije slutio da je sa njim legao u krevet.

Rolingstons
foto: Reuters

Inače, veza Mika i Kita Ričardsa imala je uspone i padove, a autorka nove knjige iznosi dokumente koji potvrđuju i da je bila veoma vatrena. Ričards je u svojoj knjizi „Život“ 2010. napisao da je Džegeru nadenuo nadimak „Njeno veličanstvo“, uz tvrdnju da frontmen Rolingstonsa ima zaista malog "mališana" u gaćama.

Kurir.rs/Mirror

Bonus video:

00:30

PEVAČ ODUŠEVIO PUBLIKU NA VILJUŠKARU! Manijak ubacio Slobu Vasića u šator, potom JE USLEDIO PRAVI ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track