GLUMILA DEVOJKU NIKOLE KOJA, A ZABLISTALA U VENČANICI: Glumica Hristina Popović izgleda savršeno, a ONI SU SVI oko nje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Prva TV

PRELEPA JE

GLUMILA DEVOJKU NIKOLE KOJA, A ZABLISTALA U VENČANICI: Glumica Hristina Popović izgleda savršeno, a ONI SU SVI oko nje! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Hristina Popović je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju kojoj pozira u venčanici, a ta slika izazvala je bezbroj komentara.

Kako se vidi na njenom Instagramu, Hristina Popović, koju svi pamte po ulozi u filmu "Parada", gde je glumila ženu Nikole Koja, je nasmejana mlada, sa bidermajerom u ruci i "deverima" oko nje. Fanove glumice na društvenim mrežama obradovala je ova vest pa su tako krenuli masovno da joj čestitaju i žele da joj ovaj brak bude "do kraja života".

Međutim, ono što nisu primetili jeste da je glumica napisala da voli svoj posao, pa je ovo samo deo scene iz novog ostvarenja u kojem tumači. Ovaj projekat zasigurno je glumici pružio priliku da se ponovo oseća kao mlada, budući da već ima jedan brak iza sebe sa kolegom Bojanom Navojecom.

U komentarima su je fanovi dočekali nizom pozitivnih epiteta: "prelepa", “sijaš“, “super fotka“, pa i poput komentara “ kakva transformacija, od opuštene devojke na planini do vamp dive Holivuskih filmova”.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track