BIO JE MANIPULATIVAN I OKRUTAN! Iza najlepšeg para sa Instagrama KRIJE SE MRAČNA ISTINA: Priznala da je njihova veza bila UŽASNA!
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bio je manipulativan i okrutan

BIO JE MANIPULATIVAN I OKRUTAN! Iza najlepšeg para sa Instagrama KRIJE SE MRAČNA ISTINA: Priznala da je njihova veza bila UŽASNA!

Pop kultura -

Aleksis Ren i Džej Alvarez bili su jedan od najlešpih instagram parova, međutim njihova veza nije toliko sjajna kao što su mnogi do sada mislili. Aleksis je progovorila o toksičnosti njihovog odnosa i otkrila da ju je Džej zlostavljao.

Džej Alvarez, Aleksis Ren
foto: BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Bio je manipulativan i okrutan - tvrdi danas Aleksis. U podkastu "Call Her Daddy" je izjavila da je Džej, bez njenog znanja, u ugovorima naveo da procenat njene zarade ide njemu, zbog čega je ona na sudu morala da se bori za svoj novac.

Aleksis Ren
foto: Printscreen

Par je u vezi bio dve godine i Aleksis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da ju je tad Džej zaista i voleo.

- Kada je posao postao veći od same veze, tada je počeo da se ponaša loše - kaže.

- Sećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula da uvek izgledam savršeno - opisuje pritisak koji je osećala u vezi koju su svakodnevno na društvenim mrežama pratili milioni ljudi.

- Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega - kaže Aleksis.

Aleksis Ren
foto: Printscreen

Tvrdi da se manipulacija nastavila i nakon prekida veze jer je Džej na taj način dogovarao nove poslove.

- U sve je bio uključen i naš menadžer, majstor manipulacije - dodaje.

Seksi 24-godišnjakinja rođena je u Santa Moniki, ali vuče srpske korene - deda njene majke je bio Srbin, tako da Aleksis ima i naše gene.

Inače, Alvarez je 2017. godine postao tema svetskih medija kad se pojavio snimak na kom izmiče nogu devojci koja pada s litice.

- Pala je na stenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povredila stopala i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla da hoda nekoliko dana, ali na kraju se sve dobro završilo - ispričao je tad, nakon brojnih kritika, da bi posle toga 2019. godine objavio je golu fotografiju svoje tadašnje devojke Valentine Fradegrado i opet razbesneo mnoge.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track