NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU VEĆ SEDAM GODINA PLANIRA DA OSTAVI MUŽA: Sad joj dozlogrdilo, pa otišla kod advokata! U igri su MILIONI!
Foto: Profimedia

STAVILI TAČKU

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU VEĆ SEDAM GODINA PLANIRA DA OSTAVI MUŽA: Sad joj dozlogrdilo, pa otišla kod advokata! U igri su MILIONI!

Pop kultura -

Brazilska manekenka Žizel Bundšen prvi put se konsultovala s advokatom o razvodu od supruga Toma Brejdija još 2015, otkrivaju tabloidima izvori bliski paru.

Manekenka se, naime, konsultovala s brakorazvodnim advokatom nakon tajnog razlaza s američkim fudbalerom, a čak su se nekoliko puta razišli tokom godina pre nego što su se žestoko posvađali u avgustu ove godine.

- Tom i Žizel su već pre bili razdvojeni - kaže izvor.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

- Svakih nekoliko godina bi se žestoko posvađali kada bi ga ona ostavila, no uvek bi mu se iznova vratila - nastavlja.

- U prošlosti su uspevali da reše stvari, a Tom se nadao da će tako biti i ovog puta - dodaje.

Izvori bliski manekenki nedavno su za TMZ rekli da je nekoliko puta pretila razvodom svom suprugu zbog njegove fudbalske karijere.

Brejdi se slavno ponovo pridružio fudbalskom timu Tampa Bay Buccaneersima u martu, samo šest nedelja nakon što je najavio povlačenje.

Žizel Bundšen, Tom Brejdi
foto: Profimedia

Međutim, čini se da se njihovom braku bliži kraj budući da su oboje angažovali brakorazvodne advokate na Floridi, gde žive i gde će najverovatnije podneti zahtev za razvod.

Veruje se da otuđeni par sada sređuje svoje finansije. Brejdi je navodno "težak" 250 miliona dolara dok je Bundšen bila najplaćenija manekenka u svetu od 2002. do 2016.

Inače, par se venčao 2009. i imaju dvoje djece - 12-godišnjeg sina Bendžamina i devetogodišnju ćerku Vivijan, dok Brejdi ima 15-godišnjeg sina Džeka s bivšom partnerkom Bridžit Mojnahan.

(Kurir.rs/ TMZ)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track