U NOVOJ SEZONI KRUNE BIĆE PRIKAZANA AFERA PRINCA FILIPA?! Netflix izazvao opšti haos, cela KRALJEVSKA PORODICA drhti!
Foto: Profimedia

OVO IM NIKAKO NE IDE U PRILOG

U NOVOJ SEZONI KRUNE BIĆE PRIKAZANA AFERA PRINCA FILIPA?! Netflix izazvao opšti haos, cela KRALJEVSKA PORODICA drhti!

Pop kultura -

Princ Filip, preminuli suprug nedavno preminule kraljice Elizabete II, bio je ljubitelj vožnje kočijom. Ta ljubav ga je spojila s Peni Knačbul, koja mu je postala draga prijateljica. Njihovo prijateljstvo rezultiralo je nagađanjima o aferi koja je sada ponovo isplivala na površinu, piše Daily Mail.

U javnosti su se pojavile nagađanja da bi Netflix u poznatoj seriji "Kruna" mogao da prikaže scene afere princa Filipa i Peni, što je izazvalo izrazito negativne reakcije publike. Serija na male ekrane treba da se vrati 9. novembra, a sadržaji nove sezone zabrinuli su bliske ljude kraljevskoj porodici.

princ Filip, kraljica Elizabeta II
foto: EPA

Nakon što je The Sun objavio da će se prikazivati intimne scene između para, oglasio se kraljičin portparol Diki Arbiter, koji je kraljici služio od 1988. do 2000. godine.

- Serija izlazi samo nekoliko nedelja nakon kraljičine sahrane, što je neukusno i okrutno. Istina je ta da je Peni bila dugogodišnja prijateljica cele porodice. Netflix samo nije zainteresovan za osećanja drugih ljudi - komentarisao je Arbiter, koji je bio povređen potezom Netflixa.

princ Filip, vojvoda od Edinburga, Elizabeta II, kraljica Elizabeta
foto: Profimedia / PA Images

Netflixov izvor je za MailOnline situaciju opisao drugačije, te naveo kako je sadržaj nove sezone samo nagađanje i ništa drugo.

Podsetimo, princ Filip preminuo je u aprilu prošle godine, a njegova supruga kraljica Elizabeta II u septembru ove godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track