OD OPELA MILIONERA KOJI JE PREMINUO U HRVATSKOJ NAPRAVILI ŽURKU: Sevali dekoltei DO PUPKA, pilo se i pevalo, a OVO je NAJBIZARNIJE
Foto: Romain Maurice / Getty images / Profimedia

SLAVILI SU NJEGOV ŽIVOT

OD OPELA MILIONERA KOJI JE PREMINUO U HRVATSKOJ NAPRAVILI ŽURKU: Sevali dekoltei DO PUPKA, pilo se i pevalo, a OVO je NAJBIZARNIJE

Pop kultura -

Poteklog vikenda je u Majamiju održano opelo Džeja Ara Rajdingera, biznismena i CEO kompanije "Shop", koji je početkom septembra preminuo od embolije pluća na jahti u blizini hrvatske obale.

Rajdingerovo opelo bilo je zamišljeno kao "proslava života" poznatog preduzetnika, a među ožalošćenima su bila i brojna poznata imena iz svetskog šoubiznisa.

Kim Kardašijan
foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

Ceremonija je održana u zgradi "Faena Forum", koja je inače namenje i iznajmljuje se za venčanja, proslave i korporacijske događaje, pa je poslednji oproštaj od Rajdingera više podsećao na žurku, nego na tradicionalno opelo.

Među poznatima u subotu uveče bila je Kim Kardašijan, koja je došla u Balensijagi "od glave do pete". Nosila je dugu usku crnu haljinu, Balensijagine velike srebrne minđuše i futurističke crne naočare da bi "sakrila suze", a kombinaciju je upotpunila srebrnom torbicom.

Inače, Kim Kardašijan je bila Rajdingerova dugogodišnja prijateljica, a nakon njegove smrti posvetila mu je objavu na Instagramu i poručila kako će uspomene s njim čuvati večno.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

Bračni par Dženifer Lopez i Ben Aflek došli su u nešto klasičnijim izdanjima.

Džej Lo je imala važnu ulogu na "proslavi života" jer je u jednom trenutku zapevala dok je njena koleginica Ališa Kiz svirala klavir. Gosti su zajedno pevali, plesali i nazdravljali pokojniku.

Džej Ar Rajdinger
foto: Profimedia

Rajdinger i njegova supruga Loren zajedno su osnovali "Market Americu", multimilionersku kompaniju koja je godinama sponzorisala mnoge izvođače i sportske događaje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track