ŽENE ZA NJIM REŽU VENE, A ONA GA JE OSTAVILA ZBOG SEKTE: Upala u ozloglašeni KULT, pa uništila život i sebi i poznatom pevaču
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

POSTAVIO JOJ ULTIMATUM

ŽENE ZA NJIM REŽU VENE, A ONA GA JE OSTAVILA ZBOG SEKTE: Upala u ozloglašeni KULT, pa uništila život i sebi i poznatom pevaču

Pop kultura -

Mišel Hunziker, 45-godišnja voditeljka i manekenka bivša je supruga Erosa Ramacotija, a život joj se raspao kada je postala članica sekte. Svojevremeno je Mišel odlučila da progovori o celom iskustvu, te je otkrila sočne detalje o svom privatnom životu.

Naime, italijansko-švajcarska lepotica bila je najveća Erosova ljubav, ali ni to nije pomoglo da je izbavi od ozloglašenog kulta "Ratnici svetlosti" i spasi njihov brak. Eros je inače jedan od najvoljenijih Italijana na svetu, za njim uzdišu brojne obožavateljke, a Mišel je bila ljubav njegovog života koja mu je slomila srce.

Eros Ramacoti
foto: Profimedia

Mišel i Eros su se venčali i zatim razveli nakon 11 godina braka 2009. Danas imaju 25-godišnju ćerku Auroru, a ni velika ljubav ni porodica nisu uspeli da ih spasu od kraha braka. Za sve je bila kriva Mišel i njena opsednutost sektom "Ratnici svetlosti", a koja ju je opčinila i uverila da je za nju najbolje da napusti sve sebi bitne ljude i krene u novi, religijom protkani život.

Sekta joj je uništila privatni život i odvojila je od porodice i prijatelja. S majkom nije pričala četiri godine, a izgubila je i supruga. Poštovala je stroga pravila kulta sekte, pa se godinama nije upuštala ni u seksualne odnose, te su je iskoristili finansijski i uzeli joj mnogo novca. U razgovoru za nemački Stern je rekla da su je uverili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Nije samo to manekenka poverovala nego i da se pica pravi od demonskih sastojaka, pa je postala veganka kako se ne bi izlagala "zloj hrani".

"Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da se to dogodilo u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim plećima", ispričala je Mišel.

Ona je otkrila da je pala pod uticaj sekte u trenucima kada je osećala da njen brak s Erosom propada zbog česte razdvojenosti i počela je da joj opada kosa od stresa. Zbog toga je potražila pomoć terapeutkinje s kojom se i sprijateljila, a ona je bila članica "Ratnika svetlosti" za koje ju je vrbovala.

Eros Ramacoti
foto: Profimedia

Manekenka nije shvatila odmah da je reč o sekti. "Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", prisetila se Mišel reči svoje terapeutkinje.

Sekta je manekenku okrenula i protiv njenog tadašnjeg supruga, Ramacotija, što je na kraju rezultiralo razvodom. Naime, uverili su Hunziker da je pevač u prošlom životu bio rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna, te zato mora što pre da se skloni od njega. Eros je nakon nekog vremena saznao šta se zbiva s Mišel i postavio joj je ultimatum da odabere sektu ili njega. Ona je izabrala sektu i tako presudila njihovom braku.

Mišel je konačno napustila sektu godinama kasnije, a ponovo je pronašla ljubav s italijanskim preduzetnikom Tomasom Trusardijem. Venčali su se 2014. i imaju ćerke Sole (8) i Celeste (7). Međutim, ovog proleća se razvela i od njega, ali ne zbog sekte već zbog nepomirljivih razlika.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:50

VEOMA OPASNO PITANJE! Istoričar Raković: Tzv. CPC je OBIČNA SEKTA! Veliki izazovi pred NOVIM patrijarhom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track