EMILI RATAJKOVSKI KONAČNO DALA ODGOVOR NA PITANJE KOJE CEO SVET POSTAVLJA: Evo da li je smuvala Breda Pita! Ovo su svi čekali!
Foto: Printscreen/Instagram

STAVILA TAČKU

EMILI RATAJKOVSKI KONAČNO DALA ODGOVOR NA PITANJE KOJE CEO SVET POSTAVLJA: Evo da li je smuvala Breda Pita! Ovo su svi čekali!

Pop kultura -

Američka manekenka i glumica, Emili Ratajkovski, objavila je da je slobodna nakon što su se pojavile glasine da je u vezi sa slavnim glumcem Bredom Pitom.

Ratajkovski se u razgovoru za Variety, između ostalog, otvorila i o svom razvodu od producenta Sebastijana Ber Maklarda rekavši da uči kako da to jednostavno "pusti.

- Trenutno sam slobodna, zapravo prvi put u svom životu. Na neki način uživam u tome tako da nisam previše zabrinuta kako me doživljavaju - kaže 31-godišnja lepotica.

Bred Pit, Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

- Jedna od stvari o kojoj pišem u poslednjem eseju je da je možda najbolji način da čovek bude srećan tako da jednostavno otpusti neke stvari - objašnjava.

Dok Ratajkovski još nije komentarisala glasine da je izlazila s 58-godišnjim Pitom, izvori za Page Six kažu da par drži stvari u tajnosti dok njegova žestoka bitka oko starateljstva s poznatom glumicom Anđelinom Džoli još uvek traje.

- Bred je izlazio sa ženama poslednjih nekoliko godina, ali potajno jer se brine da će Anđelina to reći njihovoj deci - govori izvor.

Bred Pit
foto: Profimedia

Nekada najpoznatiji holivudski par trenutno je upleten u parnicu vrednu vrtoglavih 250 miliona dolara zbog svoje francuske vinarije, a suočeni su i s optužbama za porodično zlostavljanje. DŽoli i Pit, koji su bili u braku od 2014. do 2016, dele šestoro dece - Medoksa (21), Paksa (18), Zaharu (17), Šajlo (16) i blizance Vivijen i Noksa (14).

Ratajkovski koja je nedavno otkrila da je biseksualna, podnela je zahtev za razvod od supruga ranije ove godine zbog glasina o neveri, a izvori za Page Six su ga opisali kao serijskog preljubnika.

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Ratajkovski i Maklard su se venčali nakon samo dva meseca veze 2018, a imaju jednogodišnjeg sina Silvestera Apoloa Bera.

Uprkos činjenici da su manekenka i glumac već nekoliko puta viđeni zajedno, izvori kažu da još uvek nisu zvanično u vezi.

Izvor je za OK! Magazin krajem avgusta objasnio kako ju je Pit pozvao u izlazak na šta je ona pristala, dodajući kako je uvek mislila da je glumac zgodan, te da je izašla s njim jer nema ništa da izgubi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track