POSLE SNAJE NA RED DOŠAO MUŽ? Samo što se pomirila s Bruklinovom ženom, Viktorija Bekam počela da IGNORIŠE Dejvida! Šta se dešava?
Foto: Instagram/victoriabeckham

ZAHLADILI ODNOSI

POSLE SNAJE NA RED DOŠAO MUŽ? Samo što se pomirila s Bruklinovom ženom, Viktorija Bekam počela da IGNORIŠE Dejvida! Šta se dešava?

Pop kultura -

Viktorija Bekam modno se uskladila sa suprugom Dejvidom dok su se oboje, ali odvojeno, vraćali u hotel u Njujorku.

Dizajnerka je izgledala senzacionalno u uskoj metalik haljini, dok je Dejvid odao počast 90-im s potpunim teksas autfitom.

Viktorija je pokazala svoju neverovatnu figuru u uskoj haljini koja je imala asimetrični rub i naborane detalje, a iskombinovala ju je sa svetlucavim čizmama.

Viktorija Bekam
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, supružnici su snimljeni ovog utorka u Njujorku, kada su izašli u grad. 48-godišnji Dejvid je nosio plavo odelo, belu košulju i kravatu, te sunčane naočare koje je kasnije skinuo.

Viktorija je blistala u crnom kaputu ispod kojeg je obukla zelenu haljinu s cvetnim dezenom. Dizajnerka je kao i uvek izgledala neraspoloženo, a oči je skrivala iza crnih sunčanih naočara koje nije skidala ni u jednom trenutku.

Izgleda da je ovog puta imala razlog za neraspoloženost, s obzirom na to da su u hotel stigli odvojeno.

Dejvid Bekam
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dogodilo se to samo nekoliko dana nakon što su Bruklin i Nikola prisustvovali Viktorijinoj debitantskoj reviji na Nedelji mode u Parizu, gde su konačno otklonili nagađanja da su se posvađali s ostatkom porodice Bekam.

Još jedan dokaz tome je i Viktorijina objava na kojoj je pozirala s Nikolom i Bruklinom - kao i drugim članovima porodice - u publici na njenoj modnoj reviji.

Viktorija je viđena kako razgovara sa svojim sinom Bruklinom van svoje revije na pariskoj nedelji mode, dok se Nikola družila s Kruzovom devojkom Tanom Holding na porodičnom okupljanju nakon glasina o svađi.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tada je već počelo da se šuška o pomirenju svekrve i snaje, a čini se kako je sada Viktorija odlučila da završi svađu, te je emotivnom objavom na Instagramu odlučila da oprosti Nikoli za to što joj je mesecima sina okretala protiv nje.

"Sve vas jako volim", napisala je Viktorija u opisu fotografije, pa se tako čini da su porodične nesuglasice stvar prošlosti. Nikola se takođe slatko smeškala na fotografiji, a navodno je cela porodica nakon revije otišla zajedno na koktele. Izgleda da je Viktorijinoj svađi sa sinom i snajom došao kraj, a na red je došao njen suprug, Dejvid.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:44

PORODICI KRUŠEVAC GETO PRETI RAZVOD!? Da li sin treba da studira ili da radi? SAZNAJTE U EMISIJI PUSTI BRIGU I LUDO SE ZABAVITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track