EVO OD ČEGA JE UMRO KULIO Potvrđen uzrok smrti, sin otkrio detalje: Otac nas je uvek pripremao na stvari koje bi mogle da se dese
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

to je istina

EVO OD ČEGA JE UMRO KULIO Potvrđen uzrok smrti, sin otkrio detalje: Otac nas je uvek pripremao na stvari koje bi mogle da se dese

Pop kultura -

Artis Ajvi III, najstariji sin repera Kulija koji je preminuo krajem septembra, otkrio je u intervjuu za The US Sun da je njegov otac umro od srčanog udara.

Kulio
foto: Printscreen/Youtube

"Moj otac je imao nekoliko zdravstvenih problema. Vodio je brigu o tim stvarima. Imao je vrlo ozbiljnu astmu, baš jako tešku astmu. I nije se stalno drogirao, ali svako u životu ima svoje poroke. Ti poroci nikada nisu stvarno uticali na njega kao oca ili čoveka. Nije umro od njih. Imao je srčani udar", rekao je Artis.

"Otac nas je uvek pripremao na stvari koje bi mogle da se dogode", dodao je. Tvrdi da se reper nikada nije bojao smrti.

"Znate, imao je osmeh na licu kad je došlo vreme za odjavu. I to je sve što je važno... On je jedan od onih ljudi koji su stvarno morali da ispune svoju životnu sudbinu", zaključio je.

Da podsetimo, reper Artis Lion Ajvi Džunior, poznatiji pod umetničkim imenom Kulio (Coolio), preminuo je krajem prošlog meseca u kući svog prijatelja.

Kulio
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kulijev dugogodišnji menadžer rekao je da je reper otišao u kupatilo u prijateljevoj kući, međutim nije izašao. Prijatelj ga je dozivao, da bi na kraju ušao i zatekao muzičara kako leži na podu.

Inače, reper je svetsku slavu stekao nakon hita Gangsta’s Paradise iz 1995., za koji je nagrađen Gremijem za najbolji solo rep. Inače, pesma je ove godine dostigla milijardu pregleda na Jutjubu i isto toliko slušanja na Spotifaju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

ŽENI SE NAJPOŽELJNIJI REPER NA DOMAĆOJ JAVNOJ SCENI! Za Kurir TV otkrio detalje: Evo kad će svadba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track