NAKON SMRTI KRALJICE ELIZABETE OŽALOŠĆENI SU I OVO OSTAVLJALI ISPRED NJENE PALATE: Kamila rešila šta će sa svim tim stvarima
Foto: Profimedia

OBRADOVAĆE SE

NAKON SMRTI KRALJICE ELIZABETE OŽALOŠĆENI SU I OVO OSTAVLJALI ISPRED NJENE PALATE: Kamila rešila šta će sa svim tim stvarima

Pop kultura -

Kamila, kraljica supruga, fotografisana je sa stotinama plišanih medveda koji će biti donirani udruženju za brigu o deci Barnardo nakon što su ostavljeni ispred kraljičine palate kao počast nakon njene smrti.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Dobrotvornoj organizaciji predaće više od 1.000 omiljenih dečijih igračaka.

Kraljičin skeč tokom proslave njenog platinastog jubileja letos su videli milioni ljudi. U njemu je medved posetio Bakingemsku palatu na popodnevnom čaju, tokom kojeg ga je kraljica poslužila marmeladom.

To je podstaklo ožalošćene kada je umrla prošlog meseca da ostave brojne plišane medvede ispred kraljičine rezidencije, pa čak i neke od poslastica.

Sve igračke su sakupljene, profesionalno očišćene i biće isporučene u narednim nedeljama, saopštila je Bakingemska palata.

Kraljica Elizabeta
foto: Privatna Arhiva

Kamila se na fotografijama vidi kako se smeje dok sedi na niskoj sofi u salonu u Klarens hausu, dok drži medveda Padingtona u krilu,a okružena je drugim plišanim medvedićima na 64. godišnjicu objavljivanja prve knjige o medvedu Padingtonu.

U tvitu sa zvaničnog naloga kraljevske porodice, uz novoobjavljenu sliku, stoji: „Molim vas, pazite na ove medvede. Medvedi su očišćeni da izgledaju najbolje što mogu pre odlaska u svoj novi dom.“

Izvršna direktorka Barnarda Lin Peri rekla je da je „Njeno veličanstvo kraljica Elizabeta II bila Barnardov pokrovitelj više od 30 godina“ i da su počastvovani što mogu da daju domove medvediićima.

Kamila Parker
foto: Privatna Arhiva

„Obećavamo da ćemo se brinuti o njima, da će biti voljeni i donositi radost deci koju podržavamo.“

Izrazila je zahvalnost kraljici supruzi na njenoj podršci da pomogne da se podigne svest o potrebama ugrožene dece i mladih u Velikoj Britaniji, kako bi mogli da nastave da ih podržavaju kroz svoje vitalne usluge.

Tom Džarvis, direktor parkova iz dobrotvorne organizacije Kraljevski parkovi, objasnio je da su tokom poslednjih nekoliko nedelja tražili odgovarajuću upotrebu za stotine plišanih medveda koji su ostavljeni u Grin parku i Hajd parku u čast kraljice.

0394803012, Kamila, Čarls
foto: ANDY HOOPER / dmg media / Profimedia

„Oduševljeni smo što će plišani medvedići sada doneti radost i utehu stotinama dece koju Barnardo podržava.“

Kurir.rs/OK!

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track