STARLETA JE NEVIĐENA ALJKAVUŠA! Hvali se kako je 13 PUTA POVEĆALA GRUDI, stalno se doteruje, a petoro dece drži u OVAKVOJ kući!
Foto: Profimedia

užas

STARLETA JE NEVIĐENA ALJKAVUŠA! Hvali se kako je 13 PUTA POVEĆALA GRUDI, stalno se doteruje, a petoro dece drži u OVAKVOJ kući!

Pop kultura -

Kejti Prajs, britanski model, starleta, Plejboj zečica i rijaliti zvezda je bila primorana da počisti svoju kuću vrednu 3,36 miliona dolara!

Kejti Prajs
foto: Printskrin/Instagram

To nije učinila sama, već na nagovor drugih - njena „palata“ i imanje bili su ispunjeni smećem i previše prljavi da bi tu moglo da se snima.

Emisija na Kanalu 4 s Prajsovom, koja je poznata po skandalima i po tome što je 13 puta uvećala grudi, obnovljena je za drugu sezonu nakon premijere 2021. godine, ali je još u avgustu snimanje prekinuto jer je vila u Saseksu bila puna smeća.

Emisija pod nazivom Mucky Mansion (Prljava kuća) Kejti Prajs fokusira se na to da se dom zvezde u velikoj meri preuredi kako bi bio prikladan za život njoj i njenoj deci. Sada se čini se da je 44-godišnjakinja donekle rešila problem, na novim slikama iz vazduha prikazani su radnici koji raščišćavaju vilu i odlaze sa gomilama odbačenih i nepotrebnih stvari.

London, smeće
foto: Profimedia

Insajderi tvrde da su u i oko kuće bile vreće s otpadom i da je pozvana specijalistička kompanija da „obuzda“ nered.

"Tu su gomile stare odeće i pokloni koje je Kejti primala, kese sa smećem, stare vešalice... Veoma je prljavo u delovima kuće koji još nisu prepravljeni, a i vlažno je i buđavo! Morali su da pozovu specijalizovanu kompaniju da odnese mnogo stvari kako bi ekipa bezbedno mogla da uđe u njen dom“, rekli su insajderi za The Sun.

Ovo je dospelo u javnost nakon što je objavljeno da se Kejti, majka petoro dece, suočila sa novom istragom zbog toga što njen verenik Karl Vuds navodno koristi parking u njenoj kući za prodaju polovnih automobila.

Kejti Prajs
foto: Printskrin/Instagram

Nekoliko vozila je zaista primećeno parkirano ispred vile poslednjih meseci, pa su zvaničnici lokalnog veća pokrenuli istragu o tvrdnjama da Karl koristi Kejtin prilaz kao bazu za svoj posao, što se događa već drugi put. Prvu istragu su otvorili u decembru 2021. godine.

Kurir.rs/Daily Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track