MEGAN MARKL BILA S*KSI HOSTESA PRE UDAJE ZA HARIJA: Mozak nije bio BITAN, terali me da UVLAČIM stomak i nisam se osećala PAMETNO!
Foto: Profimedia

uh

MEGAN MARKL BILA S*KSI HOSTESA PRE UDAJE ZA HARIJA: Mozak nije bio BITAN, terali me da UVLAČIM stomak i nisam se osećala PAMETNO!

Pop kultura -

Megan Markl, supruga princa Harija, je pre 16 godina (između 2006. i 2007. godine) bila seksi hostesa u TV šouu "Dogovor ili ne" ("Deal or no deal"), a o toj epizodi života razgovarala je u svom podkastu Archetypes sa Paris Hilton.

Megan Markl
foto: Profimedia

Tema razgovora bile su predrasude o ženama koje nazivaju "bimbo" ili "glupe plavuše", a Megan je ispričala da se nije osećala nimalo pametno dok je u seksi odeći otvarala aktovke u spomenutom šou programu.

"Bila sam zaista zahvalna kao glumica na audiciji što imam posao kojim sam mogla da platim račune. Imala sam prihode, bila sam u sindikatu, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super. Ali, na kraju sam napustila šou. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na sceni. Nisam volela da budem primorana da radim posao koji se svodio na izgled, na specifičan arhetip reči glupača", rekla je.

Napomenula je da joj je smetalo što nije mogla da koristi svoju inteligenciju, za razliku od vremena kada je radila kao pripavnik u američkoj ambasadi u Argentini.

Megan Markl
foto: Profimedia

"Pre snimanja emisije sve bi se devojke poređale i bile su različite prostorije za stavljanje trepavica, ekstenzija ili postava u grudnjak. Čak smo svake nedelje dobijale bonove za odlazak na samotamnjenje jer je postojala vrlo jasna ideja o tome kako bi trebalo da izgledamo. Radilo se isključivo o lepoti, a ne nužno o pameti", rekla je Megan. Dodala je da je onde bila žena koja je stalno upozoravala da se "uvuče", odnosno da uvuče stomak.

"Na kraju sam dala otkaz. Zahvalna sam na tom poslu, ali sam se osećala užasno, odnosno, nimalo pametno", dodala je. Kaže da za svoju ćerku Lilibet želi potpuno drukčije stvari.

"Priželjkujem da moja Lili želi da bude obrazovana i da želi da bude pametna i da se ponosi tim stvarima", zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track