KARMA DOŠLA PO SVOJE I PRE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Šakira priredila OSVETU Pikeu, a nije morala NI PRSTOM da mrdne! Svi mu se SMEJU
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA

KARMA DOŠLA PO SVOJE I PRE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Šakira priredila OSVETU Pikeu, a nije morala NI PRSTOM da mrdne! Svi mu se SMEJU

Pop kultura -

Svakih nekoliko dana čuveni španski fudbaler će biti primoran da nosi ime žene s kojom je proveo 12 godina, a potom joj slomio srce.

Kako prenose evropski sportski mediji, Žerar Pike bi ubuduće dva puta nedeljno mogao da nosi majicu na kojoj piše - Šakira!

Naime, njegov fudbalski klub Barselona ima ugovor s muzičkom platformom Spotifaj, čiji čelnici žele da promovišu neke muzičke zvezde tako što će njihova imena biti ispisana na dresovima sportista, a nagađa se da će na dresu Barselone biti i Šakirino ime.

Šakira
foto: Profimedia

Poznati španski novinar Moises Lorens tvrdi da je sve dogovoreno i pred potpisivanjem.

Niko se još nije oglasio na ove tvrdnje: ni Barselona, ​​​​ni Spotifaj, ni španska La Liga, pa ostaje da vidimo hoćemo li fudbalera videti u majici s imenom žene kojoj je nedavno slomio srce.

Podsetimo, Žerar Pike i Šakira pre nekoliko meseci objavili su da su stavili tačku na svoju vezu.

"Žao nam je što moramo da potvrdimo da se razilazimo. Za dobrobit naše dece, koja su nam na prvom mestu, molimo Vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju", bilo je sve što su Šakira i Pike rekli.

Ubrzo se otkrilo da je Pike varao pevačicu s voditeljkom i studentkinjom Klarom Kijom Marti, a čak se nagađalo da je Šakira uhvatila fudbalera u krevetu s ljubavnicom.

Šakira i Pike zajedno su proveli 12 godina i imaju sinove Milana i Sašu, a nakon nekoliko meseci ćutanja kolumbijska muzička zvezda nedavno je u intervjuu za Elle priznala da joj nije lako.

"Pa, jako je teško o tome govoriti, pogotovo što sam prvi put spomenula tu situaciju u intervjuu", počela je nesigurno.

Šakira
foto: Profimedia

"Ćutala sam jer sam samo pokušavala sve to da procesuiram. Hm, i da, teško je pričati o svemu, pogotovo što to još uvek prolazim, a i javne smo osobe, pa ovaj rastanak nije običan. Bilo je teško, ne samo meni nego i mojoj deci. Neopisivo teško", rekla je Šakira. "Pokušavala sam da zataškam situaciju pred decom, pokušavala sam da ih zaštitim, to je moja glavna životna misija."

Ali slavnim roditeljima nije uvek lako. Uostalom, Šakirini sinovi imaju društveni život, a deca i njihovi roditelji delimično su informisani o tome što se dogodilo u Šakirinom i Pikeovom domu.

Đerar Pike
foto: EPA/Alejandro Garcia

"Čuju stvari od svojih prijatelja u školi ili naiđu na neke neprijatne i lažne vesti na internetu i to ih pogađa, znate", otkrila je pevačica.

Ipak, nije htela da odgovara na pitanja o Pikeovoj prevari i novoj devojci.

"Mislim da su ti detalji previše privatni da bismo ih podelili, barem u ovom trenutku jer je sve tako sveže. Mogu samo da kažem da sam dala sve za ovu vezu i svoju porodicu", rekla je Šakira.

Pike i pevačica nedavno su viđeni zajedno na utakmici svog sina, ali nisu komunicirali, niti su se sreli.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:13

MLADI GLUMAC OBUKAO FUDBALSKI DRES: Bio je velika zvezda, a onda je zapao u POGREŠNE ruke! Nagli pad karijere! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track