ZABORAVILA SAM DA IMAM DECU: Slavna glumica izjavom izazvala HAOS! Ostavila muža zbog drugog, a sinovi joj imaju PROBLEM U ŠKOLI!
Foto: Profimedia

PROVOCIRA

ZABORAVILA SAM DA IMAM DECU: Slavna glumica izjavom izazvala HAOS! Ostavila muža zbog drugog, a sinovi joj imaju PROBLEM U ŠKOLI!

Pop kultura -

Megan Foks našla se na meti dežurnih kritičara na Instagramu, a zatim je i odgovorila na prozivke.

Glumica je naime objavila niz selfija na Instagramu, dodavši u opisu: "Odaberi mi energiju".

Iako je većina komentara bila pozitivna, jedan obožavatelj je napisao: "Gde su ti deca?"

Zvezda "Transformersa" sarkastično je odgovorila: "Čekaj, čekaj, čekaj. Ja …imam decu?! O moj Bože, znala sam da sam nešto zaboravila! Brzo, neka neko pozove sobara u hotelu Beverli Hils. To je poslednje mesto na kojem se sećam da sam ih videla. Možda ih je neko pretvorio u izgubljeno-nađeno."

Megan Foks ima troje dece Nou (10), Bodija (8) i Džornija (6) s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom.

Megan Foks
foto: Printscreen Instagram

Iako je glumica bila veoma otvorena u javnosti o svom životu, uključujući vezu s verenikom Mašinom Ganom Kelijem, odlučila je da drži svoju decu podalje od svetla reflektora.

Još u aprilu, Foks je za Glamour UK govorila o izazovima zaposlene mame.

"Teško je, jer dugo putujem, a oni moraju da idu u školu, što i jeste", rekla je u intervjuu. "Volela bih da mogu da ih povedem da putuju sa mnom, to bi umnogome olakšalo stvari."

Foks je priznala da ponekad brizne u plač kada je daleko od svoje dece.

"Uđem u kadu i puno plačem zbog toga jer je teško, a ne zbog pritisaka koje neko drugi ili društvo stavlja na tebe, nego jednostavno je teško biti odvojen od njih na taj način", dodala je. "Oni su moj DNK."

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Megan je dalje rekla da je teško ne osećati se dužnim biti s njima sve vreme ili se stalno osećati kao da ne radi dovoljno dobro posao.

"Ali takođe sam odvojena od njihovog oca. Dakle, mogu da ih imam samo pola vremena. To je tako", rekla je.

"I na neki način to mi omogućuje da imam trenutke za sebe, u kojima mogu da živim svoj život kao ja, ne samo da uvek budem nečija majka i to je lepo, ali uvek se boriš s krivicom, poput osećaja da nisam učinila dovoljno.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Megan je ranije izrazila i zabrinutost zbog sinova jer imaju dugu kosu, a i vole da se oblače u žensku odeću. No glumica je samo za najstarijeg priznala da želi da bude devojčica.

"Imam dete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, volela bih da čovečanstvo ne bude takvo. Još kad je imao samo dve godine, haljine su mu bile draže od pantalona", rekla je Megan Foks o svom devetogodišnjem sinu za Glamour UK. Odabir odeće svog sina, kaže, doživljava kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnoge knjige o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

Megan Foks
foto: Profimedia

"Neke od knjiga kažu da možeš da budeš dečak i nosiš haljinu. Možete da se izrazite kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora da ima nikakve veze s vašom seksualnošću", rekla je Megan. Foks takođe kaže da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, drugi ljudi imaju problema s ličnim odabirom njenog sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:09

PROSLAVILA SE U ULOZI MARINE U SREĆNIM LJUDIMA IZ DEVEDESETIH GODINA: Evo kako sada izgleda glumica Bojana Kovačević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track