LEČIĆ JE U VEZI S 30 GODINA MLAĐOM, A PRVA ŽENA MU IZGLEDA BRUTALNO: Ona mu je rodila DVOJE DECE, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Kurir televizija

PRELEPA

LEČIĆ JE U VEZI S 30 GODINA MLAĐOM, A PRVA ŽENA MU IZGLEDA BRUTALNO: Ona mu je rodila DVOJE DECE, a evo kako izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Branislav Lečić s prvom suprugom, Ivanom Vujadinović, ima dvoje dece - Anu i Ivana, a u braku su proveli 13 godina.

Prva supruga Branislava Lečića se nikada ne eksponira u medijima, mada je njena ćerka Ana Lečić, koja je inače glumica, objavila njenu fotografiju na Instagramu i iznenadila pratioce i time pokazala na koga je nasledila lepotu.

Ana Lečić
foto: Instagram/analecic5

Branislav Lečić i Ivana Vujadinović su se razveli 2007. godine, a kako su mediji tada navodili, razlog je navodno bila njena prevara.

Naime, medijske stupce su u to vreme punile priče o tome da je Ivana glumca zamenila izvesnim stjuardom, te da je to uzrok kraha braka. Ipak, ni Lečić, ni Ivana nikada nisu ove navode komentarisali.

Branislav Lečić i Nina Lečić
Branislav Lečić i Nina Lečićfoto: Damir Dervišagić

Ipak, Lečić se relativno brzo nakon razvoda od Ivane zaljubio u voditeljku Ninu Radulović, s kojom se venčao i dobio sina. Međutim, i taj brak se završio razvodom. I Ivana je nakon Lečića pronašla ljubav, te se ubrzo udala za deceniju i po mlađeg izabranika, s kojim je izrodila tri ćerke.

Lečić je trenutno u vezi sa devojkom Jelenom, koja ima 37 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

19:48

BRANISLAV LEČIĆ TVRDI DA JE DANIJELA ŠTAJNFELD MONTIRALA SNIMAK: Nisam jedini koga je OPTUŽILA ZA SILOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track