MODNI SKANDAL MEGAN MARKL! Vojvotkinji su svašta zamerali do sad, ali ovo nikada: O čemu li je mislila kad je ovo STAVILA NA SEBE?
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

MODNI SKANDAL MEGAN MARKL! Vojvotkinji su svašta zamerali do sad, ali ovo nikada: O čemu li je mislila kad je ovo STAVILA NA SEBE?

Pop kultura -

U prošlosti se mnogo zameralo supšruzi prica Harija i glumici, Megan Markl, ali modni skandali do sada nisu bili na listi zamerki. Ipak, glumica je uhvaćena u nesvakidašnjem izdanju koje je razočaralo mnoge njene fanove.

Naime, paparaci su tokom vikenda snimili vojvotkinju od Saseksa, koja je sa svojom prijateljicom uživala o šopingu u Montesitu u Kaliforniji. Megan je bila ležerno obučena, ali je ovog puta njen modni izbor naišao na kritike i to sasvim opravdano.

Harijeva supruga prošetala je u crnom kombinezonu, prebacivši maslinastozeleni džemper preko ramena, a upotpunila ga je crnom kožnom tašnom sa srebrnim nitnama, bordo šeširom i gumenim sandalama sa kaišićima u boji karamele.

Crni kombinezon izazvao je brojne negativne komentare, a posebno je pažnju privukao jer je reč o kreaciji dužine do kolena, čiji je deo oko butina inspirisan krojem šalvara, a sve to u paketu jednostavno izgleda loše.

Ovo njeno izdanje je zbunilo brojne njene fanove jer je vojvotkinja uvek bila dobro obučena, te se sada mnogi pitaju šta je glumici bilo u glavi kada je ovu kreaciju stavila na sebe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track