ČAK JE I KEJT JEDNOM IZGUBILA ŽIVCE, A ELIZABETA JAVNO GRDILA VILIJAMA: Svi ispadi članova KRALJEVSKE PORODICE! On je i PSOVAO!
Foto: AP/Phil Harris/Pool

I ONI SU LJUDI

ČAK JE I KEJT JEDNOM IZGUBILA ŽIVCE, A ELIZABETA JAVNO GRDILA VILIJAMA: Svi ispadi članova KRALJEVSKE PORODICE! On je i PSOVAO!

Pop kultura -

Članovi kraljevske porodice su u javnosti obično slika i prilika savršeno uglađenog ponašanja i ostavljaju savršen utisak. Gotovo uvek su pristojni, profesionalni i fokusirani na zadatak koji obavljaju, bilo da se radi o otkrivanju spomenika, otvaranju bolnica ili druženju sa svojim podanicima. Međutim, kako su ipak i oni samo ljudi, i njima se, doduše u retkim trenucima, omakne da pokažu prava osećanja, a jasno je da nisu baš uvek dobre volje.

Od kralja Čarlsa do gotovo uvek savršene Kejt midlton, skoro svaki član britanske kraljevske porodice "uhvaćen" je u trenutku kad je izgubio živce, a evo kako je to izgledalo.

Čarls i penkala

Kad je kralj Čarls, nakon dugih godina čekanja, napokon stupio na britanski tron, oči celog sveta bile su uperene u njega.

Čarls je većinu svojih zadataka obavljao savesno i sa savršenom izvedbom, što mu verovatno nije lako padalo, budući da je upravo bio izgubio majku, no mnogima je za oko zapalo i nekoliko komičnih trenutaka kad je imao problema s penkalima.

Živce je izgubio tokom potpisivanja knjige posetilaca prilikom posete dvorcu Hilsborug u Severnoj Irskoj kad mu je mastilo iz penkala procurilo na ruke.

"Mrzim ovo", rekao je. Iako je uspeo da obriše ruke, bilo je očito da je bio jako frustriran ovom situacijom, pa se na odlasku čuje kako govori: "Ne mogu da podnesem ovu prokletu stvar, svaki glupi put".

Ipak, kasnije se i sam šalio na svoj račun u vezi s penkalom, pa je, kad mu je jedna podanica donela jedno na poklon, olovku odmah prosledio Kamili uz komentar: "Ove stvari su baš nepouzdane".

Mrštenje Kejt Midlton

Prilikom većine pojavljivanja u javnosti, Kejt je oličenje simpatičnosti i radosti, te s njenog lica ne silazi osmeh. Međutim, da i ona ponekad ustane "na levu nogu" dokazuju fotografije s njene i Vilijamove posete Poljskoj na kojima se vidi kako je Kejt neraspoložena, pa čak i kako se mršti na supruga.

Kejt Midlton
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Samo nekoliko sati ranije veselo se smeškala prilikom posete predsedničkoj palati, pa nije jasno šta ju je u međuvremenu naljutilo.

Bes princa Harija

Hari je zbog svoje supruge Megan uspeo da se posvađa s većinom svoje porodice, pa jedan običan kamerman nije imao baš nikakve šanse da se izvuče zbog bezobzirnog ponašanja.

princ Hari, Megan Markl
foto: Printscreen

Naime, kad su 2018. Megan i Hari bili u poseti Maroku, jedan kamerman je pokušao da se približi trudnoj Megan, malo previše za Harijev ukus, a on mu je jasno dao do znanja šta misli o tome.

Prilikom približavanja, kamerman je navodno jedno dete slučajno udario opremom za snimanje, a Hari je odmah prekinuo razgovor, istupio ispred Megan i sa strogim izrazom odgurnuo kameru.

Kraljičina ljutnja

Kraljica Elizabeta jednom je izgrdila princa Vilijama pred očima celog sveta. Naime, tokom pojavljivanja kraljevske porodice na balkonu za ceremoniju Trooping The Colour 2016, Vilijam je, pokušavajući da umiri malog princa Džordža, čučnuo do sina.

Rođendan, Kejt Midlton, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Njegovoj baki se to nije svidelo, pa je na fotografijama vidljivo kako ga grdi i govori mu da se ispravi, a Vilijam se nakon toga brže-bolje uspravio izgledajući pomalo posramljeno.

Psovke princa Filipa

Pripadnici plemstva obično se ponose svojom suzdržanošću, ali to ne znači da neki od njih nemaju i te kako oštar jezik. Princ Filip poznat je po tome da je znao da odbrusi ljudima, a "najslavnija" epizoda dogodila se 2015, kad je izgubio strpljenje pozirajući za grupnu fotografiju.

0720727853, kraljica Elizabeta, princ Filip
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Samo uslikaj je***u fotku", navodno se istresao na fotografa, što je nasmejalo ostatak porodice.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track