KAMILA USRED HAOSA U TAJNOSTI NAPUSTILA BRITANIJU: Zbog neobične posete ostavila Čarlsa u STRESNOM TRENUTKU! Evo gde je otišla
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

SKLONILA SE

KAMILA USRED HAOSA U TAJNOSTI NAPUSTILA BRITANIJU: Zbog neobične posete ostavila Čarlsa u STRESNOM TRENUTKU! Evo gde je otišla

Pop kultura -

Britanska premijerka Liz Tras podnela je ostavku, pa je novi kralj Čarls morao da imenuje novog premijera, ali uz njega nije bila njegova supruga.

Liz će biti zapamćena po tome što je imala najkraći staž, a imenovala ju je kraljica Elizabeta neposredno pre smrti.

Za to vreme kraljica supruga Kamila uputila se u Indiju s nekoliko prijatelja u holistički zdravstveni centar, a ovo joj nije prva poseta Indiji.

Kamila Parker Bouls, Anabel Eliot
foto: Andrew Parsons / Zuma Press / Profimedia

U centru su dostupni meditacija, homeopatija, joga i terapija poznata kao ajurveda. To se radi u prvoj svetskoj integrativnoj zdravstvenoj destinaciji usmerenoj na pomlađivanje i prevenciju.

Kraljica supruga je pre tri godine s Čarlsom u Indiji proslavila svoj 71. rođendan, a prema pisanju britanskih medija, kralj je trenutno na imanju u Sandringamu i početkom nedelje se vraća u London.

Nakon ostavke Liz Tras, novi premijer Velike Britanije je Riši Sunak, Indijac koji je bio ministar finansija, a iskoristio je svoje znanje i veštine i došao u središte medijske pažnje 2020. godine.

Kamila Parker Bouls, Anabel Eliot
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon što je Džonson priznao da je prekršio epidemiološke propise koje je sam doneo, Riši se samo polako distancirao od njega.

Podsetimo, Kamila je nedavno još jednom pokazala u koliko je dobrim odnosima ostala s bivšim suprugom Endruom Parkerom Boulsom.

Kako piše Daily Mail, kraljica supruga je uključila penzionisanog vojnika u obavljanje dužnosti kraljevske porodice. Endru je predstavljao Kamilu prošlog utorka na sahrani Džona Bousa-Lajona u Londonskom oratorijumu. Bous-Lajon, koji je preminuo prošlog meseca u 81. godini, bio je rođak kraljice supruge u drugom kolenu.

princeza Ana, Endru Parker Bouls
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovo je bio zanimljiv potez kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls III objavio da planira da smanji članove monarhije. Navodno je ovo prva u nizu obaveza koje će izvršiti Endru.

"Srećan je da može da uradi nešto što od njega traže. I dalje uživa u toplom odnosu s Kamilom", rekao je izvor za Daily Mail.

Inače, Kamila se razvela od Endrua 1995. godine, a dobili su zajedno dvoje dece.

"Kaže se da će engleski džentlmen uvek dati svoju ženu za svoju zemlju i to je svakako bila istina u slučaju Endrua Parkera Boulsa", napisao je jedan kraljevski biograf o njemu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track