MANEKENKA ODRŽALA MODNU LEKCIJU CELOM SVETU! Ni mrvica kože se ne vidi, a ona ipak GORI: Izgleda zaista FANTASTILČNO! (FOTO)
Foto: John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

PRELEPA JE

MANEKENKA ODRŽALA MODNU LEKCIJU CELOM SVETU! Ni mrvica kože se ne vidi, a ona ipak GORI: Izgleda zaista FANTASTILČNO! (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Điđi Hadid važi za jedno od najuspešnijih manekenka na svetu, a to i ne čudi kada se uzme u obzir da gde god da se pojavi otme sve poglede.

Naime, ne samo da je lepa, već ima i besprekoran stil koji izaziva veliku pažnju gde god da se nađe. Upravo to se desilo i kada je manekenka sinoć prošetala ulicama Velike Jabuke u glamuroznom odelu koje bi nosile i pripadnice kraljevske porodice.

Điđi Hadid
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Điđi se odlučila za široko odelo u kraljevsko plavoj boji, a koja će ponovo biti apsolutni hit na ulicama ove sezone. Odelo je savršeno pristajalo na njenu platinasto plavu kosu, dok su pantalone savršeno pratile liniju nogu pri svakom njenom koraku u belim špicastim salonkama.

S druge strane, sako je bio nešto duži, ispod struka, te je vizuelno izdužio manekenkinu figuru, dok je ispod njega blago virila bela košulja. Potpuni kontrast napravila je manja kožna torba u braon boji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track