01:17

BANE BOJANIĆ KOMENTARISAO SVAĐU SVOG BRATA SA ZORICOM MARKOVIĆ U RIJALITIJU: Sa njom nikad ne znaš na čemu si!

kurir tv

BANE BOJANIĆ KOMENTARISAO SVAĐU SVOG BRATA SA ZORICOM MARKOVIĆ U RIJALITIJU: Sa njom nikad ne znaš na čemu si!

Pop kultura -

Bane Bojanić je pričao o Zorici Marković, iznerviralo ga je to što se znaju od detinjstva a ona spominje stvari od pre 10-15 godina.

Gosti u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, bili su Ruža Rupić i Bane Bojanić koji je dao svoje mišljenje vezano za rijaliti i poziciju njegovog brata tamo:

Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- Iznerviralo me malo, jer se znamo kao klinci. Iz tog vremena ona nas zna, dolazila nam u kuću, zbog toga je trebalo da ima obzira, pogotovo što nema razloga. Ja se ne sećam tih nekih članaka od pre 10-15 godina koje je ona spominjala - rekao je pevač, pa nastavio:

Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- Ona je verovatno htela da ga malo čačne, sa Zoricom nikad ne znaš na čemu si. Malo me iznerviralo, međutim, to je rijaliti, šta se desi tamo, ostane tamo.

Komentarisao je i svađu brata sa Ćertićem i kako ona neće imati kraj:

- To će biti do kraja, to se neće prekinuti. Ja znam da to neće da stane dok neko ne napusti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

RATA ZA KREDIT BILA 200.000 DOLARA! Bane Bojanić ispričao mračnu stranu AMERIČKOG SNA, pokrenuo biznis sa kamionima pa BANKROTIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track