MINIJATURNA HALJINA SAMO ŠTO NE PUKNE KOLIKO JE ZGODNA: Jedva pokriva zadnjicu, a od dekoltea će vam se zavrteti u glavi!
Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IZGLEDA NEVEROVATNO

MINIJATURNA HALJINA SAMO ŠTO NE PUKNE KOLIKO JE ZGODNA: Jedva pokriva zadnjicu, a od dekoltea će vam se zavrteti u glavi!

Pop kultura -

Megan Foks i njen izabranik Mašin Gan Keli u petak uveče otišli su na maskenbal koji je organizovan povodom popularnog zapanjačkog praznika, Noći veštive.

Za ovu priliku, popularni par je rešio da se obuče kao njihove starije kolege Pamela Anderson i Tomi Li, u njihovom kultnom izdanju iz 90- ih godina prošlog veka.

1 / 5 Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan i Mašin su zaista jako dobro "oživeli" Pam i Tomija, a to nije ni čudo s obzirom da zaista nalikuju na nekadašnji par, i stasom i likom, a na kraju krajeva i senzibilitetom.

Megan je za potrebe ove maske nabacila plavu periku i uskočila u kratku haljinu od bordo lasteksa, koja je istakla njene zategnute noge, ali i bujni, bombastični dekolte.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

PORNO GLUMICA REKLA SVE TAJNE OVOG POSLA, OVAKO JE ZAPOČELA KARIJERU! Poziva na SAJAM EROTIKE, gde će uživo imati intimne odnose!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track