NAKON POROĐAJA U TAJNOSTI, MARIJA BERGAM OBJAVILA FOTKU S ĆERKOM: Glumica se udala po drugi put, a evo čime joj se bavi muž (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

PRVA OBJAVA NAKON VESTI O UDAJI

NAKON POROĐAJA U TAJNOSTI, MARIJA BERGAM OBJAVILA FOTKU S ĆERKOM: Glumica se udala po drugi put, a evo čime joj se bavi muž (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Marija Bergam se nakon razvoda od glumca Raše Bukvića povukla iz javnosti na neko vreme, a onda je kao bomba odjeknula vest da se po drugi put udala i u tajnosti rodila ćerku kojoj je dala ime Olga.

- Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa bebom, sinom Danilom i suprugom. Olga ima skoro tri meseca, divna je i zahvalna beba - rekla je nedavno Marija Bergam u intervjuu za Hello i iznenadila mnoge.

Nakon ovog otkrića, glumica je ponovo postala aktivna na društvenim mrežama, a poslednja u nizu je objava s aerodroma, na kojem je napravila selfi sa naslednicom.

Ovu fotografiju opisala je emotikonom srca.

Iako je otkrila da je ponovo udata žena, nije htela da govori o tome ko je njen novi izabranik. Jedino je napomenula da se on neće javno eksponirati:

- Moj suprug nije iz javne sfere. Radi u domenu prosvete i izdavaštva - rekla je kratko Marija za Hello.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track