00:54

BALAŠEVIĆ MU OSTAVIO NEDOVRŠEN ZADATAK! Kiki Lesandrić nasledstvom OŽIVEO DUH PANONSKOG MORNARA: Tražio sam Đoletovu emociju!

kurir tv

BALAŠEVIĆ MU OSTAVIO NEDOVRŠEN ZADATAK! Kiki Lesandrić nasledstvom OŽIVEO DUH PANONSKOG MORNARA: Tražio sam Đoletovu emociju!

Pop kultura -

Kiki i Piloti su nakon 6 godina izbacili album "Mali tragovi na nebu". Frontmen rok grupe je istakao da mu je Đorđe Balašević pomagao u tekstovima, kako u ovom tako i u prejašnim albumima.

Kiki Lesandrić
foto: Kurir televizija

Zoran Kiki Lesandrić je u emisiji "Pusti brigu" spomenuo saradnju između njega i legendarnog pesnika.

Naime, za novi album, Đole je uspeo da započne ali ne i da dovrši tekstove pesama, samim tim je pevač rok muzike imao zadatak da pretpostavi emociju i da dopuni stihove pesama:

Kiki Lesandrić
foto: Kurir televizija

- Uglavnom su moje pesme vezane za ljubav, vraćanje i neko maštanje. Obično imam pomoć Đoleta Balaševića koji uvek nešto napiše na mojim albumima, barem zadnja 3-4. Ovog puta na žalost nije, pa sam dovršio jednu dve pesme koje je on pisao, a nije uspeo da završi. Tražio sam tu neku emociju koju bi, ajde da pretpostavim, Đole napisao, hteo sam da nasledim tu njegovu ideju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:54

KIKI LESANDRIĆ ZAGLAVIO U BOLNICI ZBOG KORONE: Bio ubeđen da ne može da je dobije, a onda – JEZIVO iskustvo (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track