ANĐELA JOVANOVIĆ OBJAVILA NIKAD VIĐENE SNIMKE SA ZGODNIM SPORTISTOM: Glumica BLISTA u njegovom ZAGRLJAJU, a LJUBAV raste! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Šok Tok

EMOTIVNO

ANĐELA JOVANOVIĆ OBJAVILA NIKAD VIĐENE SNIMKE SA ZGODNIM SPORTISTOM: Glumica BLISTA u njegovom ZAGRLJAJU, a LJUBAV raste! (VIDEO)

Pop kultura -

Mlada i uspešna glumica Anđela Jovanović je već izvesno vreme u ljubavnoj vezi s atletičarem Mihailom Dudašem, a ovaj par danas ima razlog za slavlje.

Dudaš naime danas proslavlja rođendan, a Anđela je u to ime na Instagramu objavila video snimak koji se sastoji iz fragmenata njihove veze.

Na mini filmu koji je Anđela napravila nalaze se njihove zajedničke fotografije i snimci na kojima se vidi koliko su srećni i zaljubljeni.

"Srećan rođendan, ljubavi. Klipovi su nasumični, ali je ljubav velika i svakim danom raste", napisala je Anđela ispod objave.

Komentari su ubrzo krenuli da se nižu. "Koliko ste lepi", "Lepota i mladost, divno", "Preslatki ste", samo su neki od komentara.

Anđela je inače odnedavno proširila svoju profesionalnu sferu interesovanja, te se osim glume, sada bavi i pevanjem. Do sada je objavila tri singla i ne planira tu da se zaustavi kad je muzika u pitanju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI SA DEČKOM: Anđela Jovanović zablistala u CRVENOM, ruku pod ruku sa sportistom (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track